Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 3°C
Cum 3°C
Cts 6°C

Bayburt’ta cam seyir terası ziyaretçilerine eşsiz manzara sunmaya hazırlanıyor

Bayburt’ta cam seyir terası ziyaretçilerine eşsiz manzara sunmaya hazırlanıyor
4 Aralık 2022 21:37
A+
A-

Bayburt Belediyesi tarafından kentin zirve noktalarından Duduzar dağı eteklerinde inşaat yapımını tamamladığı Bamsı Beyrek Cam Seyir Terası, hizmete açıldığında ziyaretçilerine heyecan ve eşsiz bir manzara sunmaya hazırlanıyor.

Kent merkezinden yüzlerce metre yükseklikte cam tabanlı olarak yapılan seyir terası projesiyle de dikkat çekiyor. Son rötuşların devam ettiği cam seyir terası tamamladığında tarihi Bayburt Kalesi ve kentin büyük bir bölümüne kuş bakışıyla bir manzarayı  ziyaretçilerine sunacak .

Ayrıca kır kahvesi özelliğini de taşıyacak olan Bamsı Beyrek Cam Seyir Terası, kente yaz aylarında gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanlarından birisi olması bekleniyor.

 

 

 

YORUMLAR

  1. Avukat dedi ki:

    Terastaki cafede bir şey yiyip içmek için gitmeden en az üç saat önce aramak lazım herhalde. Her misafir geldiğinde çıkarıyoruz ne masaya bakan var ne sipariş getiren. En son söylediğimiz waffle’ı yarım saat sonra hatırlattığımızda unutulduğu söylendi. Sonrasında alınan yeni sipariş bir saat sonra masaya geldi. Araçla Erzurum’a gidip yiyip dönsem daha hızlı olurdu. Gerçekten sıfır kalite.

  2. PULURLU dedi ki:

    Personel Ve İşçi Alımında Gökçedere Ye de Yer Verilse Çok güzel Olur Bir Mukabele Özel Güvenlik görevlisi 4 veya 6 kişi Alınacağı söyleniyor Bunların bir Kaçıcın Gökçedere Beldesinden Genç Kardeşlerimize de İmkan Sunulsa Daha İyi Olması Lazım Sadece Cam teras için degil Bayburt ta yapılan her kurum kuruluş kar için yapılan personel alımları içinde geçerli olunması gerekli 100/98.46 İktidara Oy Veren Bir Belde için Gerekli Sag Duyguyu Göstermenizi Temenni ediyorum arz ederim

  3. metin dedi ki:

    gereksiz bir yatırım dan başka bir şey değil kirada durdugum evin biraz üstünde bahsedilen manzara da gece karanlık çöktüğü zaman hava aydinlandigi zaman yine çarpık yapılaşma olan küçük bir şehir görüyoruz. sadece siyasi misafirler e çay ikram edip ağırlamak için yapılan bir yer olduğunu düşünüyorum. imaret tepenin modası geçti sizde haklısınız

  4. Murat Çelik dedi ki:

    Çokmu gerekliydi?

  5. Ersin Kobal dedi ki:

    Ordan bakınca Bayburt’un 4 senede nekadar yol aldigini iyi görürsünüz iyi seyirler

    1. Hakikat dedi ki:

      ersin polar lütfen siyaset yapmayın, AKP nin 3 dönemi maalesef boşuna geçmiştir.. Bayburt’un sorunları Zihniyet problemidir. Türkiye’nin en çarpık,kirli yapılaşmasına sahiptir.. Yüzü kızaracak olanlar 20 yıldır yan gelip yatanlardır.

  6. mehmet dedi ki:

    Ulaşım yolunada bir el atılırsa tam olur. Mevlana Camiden çıkmaya başlayınca çok viraj var yollarda dar. veya kaleardından yeni yol vurulmalı

  7. Özgür Aydın dedi ki:

    Yapılan projeye saygı duyuyorum güzel olmuş fakat ben manzara falan göremiyorum..

  8. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Memleketimin imar kirliliği ve çirkin yapılaşması seyir terası sayesinde tamamen gözler önüne serilmiş durumda, çirkin yapılaşma, perişanlık , ancak böyle gösterilir ve anlatılırdı.. Buradan baktıkça içimizin yandığını ve vicdanımızın sesini belki duyarız.. Yeşil Bayburt ne halde ?.. Mahalleler , her taraf koruluk ve ağaçlıktan görülmemeli , fakat bizi kim anlayacak, dinleyecek ki ?.. İstemeyerek de olsa, tüm çirkinlik ve kirliliği ayaklarımızın altına seren ,seyir terasını yapan yetkililere teşekkür ediyorum.. Saygılarımla.