Dolar 32,5997
Euro 34,8055
Altın 2.500,72
BİST 9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt’ta Belediyenin dev iftar çadırında ilk oruçlar açıldı

Bayburt’ta Belediyenin dev iftar çadırında ilk oruçlar açıldı
2 Nisan 2022 20:24 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2022 20:34
A+
A-

Bayburt Belediyesi’nin Saray Bahçesinde kurduğu dev iftar çadırda bugün ilk iftar heyecanı yaşandı.

Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen iftar çadırı, bu yıl Saray Bahçesinde belediyenin kurduğu 1000 kişilik dev iftar çadırı yoğun ilgi gördü.

Çeşitli nedenlerle oruçlarını evlerinde veya farklı ortamlarda açamayan yüzlerce kişi, ilk günde iftar çadırına akın etti. Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi üzerine iftar çadırı girişinde uzun kuyruklar oluştu. Yemeklerini alan vatandaşlar ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı.

Bayburt Belediyesi’nin organizasyonu ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen iftar programları ramazan ayı boyunca devam edecek.

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Sair dedi ki:

    Evet ALLAH razı olsun yapandan vesile olandan kaynak sağlayandan. Lakin şu mübarek ramazanda her yer toz pislik rezillik içinde. ALLAH aşkına bir avuç memleketi temizleyelim temiz tutalım,bunun için belediyemiz fazlaca uğraş versin ki zaten bundan başka bir işide yok belediyenin. İnsanlarımıza pis evet ama belediye valilik oturumlar yazılı görsel bildiriler assın bi şekilde memleketi temizleyelim.

  2. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    HAYIR’LI RAMAZAN’LAR HAYIR’LI RAMAZAN’LAR

  3. Bayburtlu dedi ki:

    Ramazan-ı Şerifte çok güzel bir uygulama.Gerek yolcu,misafir ,ihtiyaç sahibi veya öğrenci kardeşlerimiz gerekse toplumsal kaynaşma,dayanışma ve birlik beraberlik için zaman zaman iftarını çadırda yapan hemşehrilerimizin bir araya gelmesine vesile oluyor bu organizasyonlar.Katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun…Rabbim oruçlarımızı kabul buyursun…