Dolar 32,5289
Euro 34,8049
Altın 2.431,63
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Bayburt’ta Babalar Günü’nde şehit babalarına anlamlı ziyaret

Bayburt’ta Babalar Günü’nde şehit babalarına anlamlı ziyaret
21 Haziran 2020 21:56
A+
A-

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Babalar günü nedeni ile Bayburt’ta ki şehit babalarını ziyaret ederek babalar gününü kutladı.

Her yıl Haziran ayının 3. hafta sonu kutlanan Babalar Günü bu yıl 21 Haziran’da kutlandı.

Vali Epcim, Babalar günü nedeni ile ziyaretlerine ilk olarak İstanbul Beşiktaş’ta 2016 yılında bölücü terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu şehit düşen Polis Hamit Şahin’in ailesini ziyaret ile başladı. Şehidin Şingah Mahallesi Sıla Kent konutlarında oturan ailesiyle bir araya gelen Vali Epcim, şehit babası Yılmaz Şahin’in Babalar Günü’nü kutladı.

Şehidin aile yakınlarıyla bir süre görüşen Vali Epcim, kısa süre önce babası vefat eden şehit babası Şahin’e taziyelerini iletti.

Vali Epcim, çeşitli konularda bir süre sohbet ettiği aile bireylerinin talep ve isteklerini dinledi. Ziyarette Şehit Polis Memuru Hamit Şahin başta olmak üzere tüm şehitler için dua edildi.

Vali Epcim daha sonra Şehit Er Salim Çeker’in Veli Şaban Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehit Çeker’in babası Özden Çeker’le görüşen Vali Epcim, Babalar Günü dolayısıyla tebriklerini iletti. Vali Epcim burada da bir süre aile bireyleriyle bilgi alışverişinde bulundu. Şehitler için okunan dua sonrası Vali Epcim, ziyaretlerinin son durağı Arpalı Beldesi’ne geçti.

Arpalı’da Şehit Polis Özel Harekat Ömür Erbay’ın anne ve babasıyla görüşen Vali Epcim, şehidin Babası Turgut Erbay’ın Babalar Günü’nü kutladı. Vali Epcim, şehidin annesi Neşe Erbay’a çiçek buketi takdim etti.

Vali Cüneyt Epcim’e ziyaretleri esnasında Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Haluk Akkoyunlu eşlik etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.