Dolar 27,1418
Euro 28,9323
Altın 1.681,16
BİST 8.039,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Açık
Bayburt
25°C
Açık
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 28°C
Per 26°C

Bayburt’ta asfalt ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Bayburt’ta asfalt ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
23 Eylül 2022 14:07
A+
A-

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran Bayburt Belediyesi kış sezonu öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2022 yılında yapılan asfalt ve kaldırım çalışmaları Sahil Yolu Sokak ve Akşemseddin Caddesi’nin Emniyet Müdürlüğü arkasında kalan kısmında tamamlanırken, Koruk Caddesi, 21 Şubat Caddesi,  Dörtyol Mevkii, Ordu Caddesi, Dede Korkut Caddesi, Sıtkı Özer Caddesi ve Zincirlikuyu Caddesi’nde ise hız kesmeden devam ediyor.

Yoğun bir çalışma sezonunu geride bırakacaklarını belirten Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu yıl iş sezonunun açılmasıyla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdik. Şehrimizin çehresini değiştirecek projelerimizin hayata geçirilmesinin yanında mutat hizmetlerimizi de hummalı bir çalışma ile gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin neresinde hizmete ihtiyaç duyuluyorsa belirli bir program dahilinde oraya hizmetlerimizi götürüyoruz. Kış sezonu iyiden iyiye yaklaşmasına rağmen çalışma grafiğimizi hep daha yukarıya çıkarıyoruz. Yol ve kaldırım çalışmalarımız kapsamında şimdiye kadar yaklaşık 7000 ton asfalt ve 14.000 ton pmt serimi gerçekleştirdik. Ayrıca bazalt taştan 4000 metrekare kaldırım yapımı gerçekleştirdik. Bu rakamlar işler tamamlanıncaya kadar daha da artacak. Ayrıca mahallelerimizi de unutmadık bu iş sezonunda ekiplerimizce mahallelerimizde yaklaşık 1000 ton asfalt uygulaması yapıldı. Vatandaşlarımızın bu çizgimizi her zaman devam ettireceğimizden şüphesi olmasın.” dedi .

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Safak dedi ki:

    Yazın aynı yerleri söker tekrar yaparız.