Dolar 32,6002
Euro 34,7940
Altın 2.410,15
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bayburt’ta 60 bin lira değerindeki altın sahibine teslim edildi

Bayburt’ta 60 bin lira değerindeki altın sahibine teslim edildi
9 Ağustos 2022 18:23
A+
A-

Bayburt’ta yaşayan Rümeysa Karabacak 60 bin lira değerindeki bulduğu Reşat beşli altın ve kordonu sahibine teslim etti.

Bayburt’ta ikamet eden ev hanımı Rümeysa Karabacak bir hafta önce Cumhuriyet caddesinde bulduğu Reşat beşli altın ve bağlı olduğu kordonu Bayburt Belediyesi kayıp eşya biriminde sahibine teslim etti.

Bulduğu altını önce kuyumculara haber verdiğini belirten Karabacak daha sonra Bayburt Belediyesi kayıp eşya birimine tutanak karşılığında teslim etti.

İstanbul’dan eşiyle birlikte Bayburt’ta tatil içi gele Kadir Sarıoğlu, eşine ait beşli altın ve kolyelerinin kayıp olduğuna dair belediye kayıp eşya birimine müracaat etti. Altının kendileri ait olup olmadığı teyit edildikten sonra her iki aile kayıp eşya biriminde bir araya geldiler. Hilal Sarıoğlu’na ait olan altın Rümeysa Karabacak tarafından kendisine teslim edildi.

Bir haftadır kaybolan altınını aradığını söyleyen  Hilal Sarıoğlu, “ Rahmetli babamın hediyesiydi. Demek ki helal bir kazançmış, sizden Allah razı olsun, beni çok mutlu ettiniz” diyerek Karabacak’a teşekkür etti.

Rümeysa Karabacak ise “Günlerdir altının sahibi bulunamadığı için üzülüyorduk. Sahibini bulup teslim etmek bizleri son derece mutlu etti” dedi.

Piyasa değeri 60 bin lira olan Reşat beşli altın ve kordon, kayıp eşya biriminde sahibi Hilal Sarıoğlu’a teslim edildi.

 

 

YORUMLAR

  1. Ali Osman dedi ki:

    Maşallah helal olsun sana kardeşim
    Böyle güzel haberleri duyunca mutlu oluyorum
    İnsana yakışan da budur

  2. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    TEBRİK’LER