Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’ta 500 Kişi Daha İşe Başladı

Bayburt’ta 500 Kişi Daha İşe Başladı
3 Nisan 2015 21:15 | Son Güncellenme: 7 Nisan 2015 22:38
A+
A-

Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü ve Bayburt Orman Fidanlık Şefliğinde fidan yetiştiriciliği, dikimi ve bakımı yapmak üzere İŞKUR aracılığıyla 500 kişi işe alındı.

600 kişinin müracaat ettiği işe giren 500 kişi 1 Nisan 2015 tarihinde işe başlamış oldu. 6 ay süreyle çalışacak işçilerin 350 si Orman İşletme Müdürlüğünde 150 kişi ise Orman Fidanlık Şefliğinde fidan yetiştiriciliği, dikimi ve bakımı yapacak. İşe alınanların yaklaşık 100 kişisi kadın işçilerden oluşuyor.

Bayburt İŞKUR verilerine göre en son işe alınan 500 kişiye 6 ay süreyle asgari ücret karşılığında iş imkanı sunulmuştur. 2015 yılında İŞKUR tarafından işe girenleri toplam sayısı 1800 kişiyi bulduğu ve bu işçilere her ay ödenen yaklaşık 2 milyon (trilyon) liranın Bayburt ekonomisine sıcak para girişi sağladığı ve işsizlikle mücadelede önemli mesafe alındığı açıklamasına yer verildi.

YORUMLAR

  1. ayşe dedi ki:

    Önce şehit osman dağı ve duduzar eteklerini ağaçlandırın.Etrafı kel görünüyor gözleri görmüyor..

  2. Hakan dedi ki:

    serhat kardeş aynen katılıyorum sana , düstür yok hiç bir resmi kurumumuzda ondada olsun Minareyi çaln kılıfınada uydurur . NOKTAYI koyalım diyecem amaa adamlar saltanat kuruyor ALLAH onları ihlah etsin. 🙂

    Gel Yahu Gel Sen De Sırrı Faş Etme

    Gel yahu gel sen de sırrı faş etme
    Şeytandan şefaat şifa kâr olmaz
    Konuş kendi yaranınla eşinle
    Konuşma kötüyle namus ar olmaz

    Bülbül gül dalında evvel var iken
    Koca dünya tek başıma dar iken
    Bir kişinin evvel vakti var iken
    Sonra yoksul düşse gözü dar olmaz

    Sümmani’yem eder sevdin sevilme
    Halden bilmeyene sırrını deme
    Sevildiğin yere çok gidip gelme
    Kesilir muhabbet itibar olmaz

  3. ziver dedi ki:

    seçimler yaklaşıyor akp nin köle düzeni 800 tl maaş her haneden en az dört oy güzel taktik

  4. serhat dedi ki:

    Burada da işe başlatmak için 35 yaş kriteri arandı mı ? yoksa kimilerine sen 35 yaşını doldurmadın alamayız seni deyip sonra 20 21 22 yaşında eşi dostu ahbabı olan (teşbihte hata olmaz) torpili olanlar mı işe alındı? Çok merak ediyorum gerçekten..