Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’ta 3 çocuk annesi kadın kendini asarak intihar etti!

Bayburt’ta 3 çocuk annesi kadın kendini asarak intihar etti!
18 Haziran 2020 15:08 | Son Güncellenme: 18 Haziran 2020 18:26
A+
A-

Bir gün önce eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla emniyetten yardım isteyen ve Öğretmenevi’ne yerleştirilen E. B. (28) isimli kadın kaldığı odada kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi E. B. eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla emniyetten yardım istedi. Bunun üzerine emniyet mensupları E. B.’yi kalması için Öğretmenevi’ne yerleştirdi. Bugün sabah saatlerinde E.B. oda temizliği yapan personele de cevap vermeyince konu idari birimlere bildirildi. İdari personel E.B.’nin odasına girerek, banyoda genç kadının cesedine ulaştı. Banyo penceresine eşarpı ile kendini astığı belirlendi.

3, 8 ve 10 yaşlarında 3 çocuk annesi olan E.B.’nin Düzce nüfusuna kayıtlı, eşi F.B’.nin ise Erzurum nüfusuna kayıtlı olduğu ve Bayburt’ta memur olarak görev yaptığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

  1. Bayburt ahalisi dedi ki:

    Bayburtta da böyle şeylerle karşılaşılıyor sa, DEMEK Kİ ÇÖZÜM, KADINI AİLESİNDEN TECRİT ETMEK, İSTANBUL ANLAŞMASINA GÖRE DAVRANMAK DEĞİL,
    AİLE HAYATINI YENİDEN İNŞAASI İÇİN TOPLUMUN HER BİREYİNİ EĞİTMEK GEREKİYOR….