Dolar 32,4781
Euro 34,9319
Altın 2.435,57
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt’ta 3 bin seyirci kapasiteli spor salonu için start verildi

Bayburt’ta 3 bin seyirci kapasiteli spor salonu için start verildi
18 Nisan 2022 14:03
A+
A-

Bayburt’ta 3 bin seyirci kapasiteli yeni kapalı spor salonunun yapımı için start verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait mevcut kapalı spor salonunun 2015 yılında yapılan teknik incelemeler sonrasında yıkılmasına karar verilmişti. Yeni kapalı spor salonunun yapılması için başlatılan çalışmalar neticesinde eski hayvan pazarının bulunduğu alanda yapımına karar verildi.

Yapılan ihale ile 62.900.000,00 TL’ye mal olacak spor salonu yapımı için kısa bir süre önce inşaat yapımı başlatıldı. Kapalı spor salonunun 2023 yılının Haziran ayında tamamlanması hedefleniyor.

Toplam 15.584 metrekarelik bir alana inşa edilecek salon 3 bin seyirci kapasiteye sahip olacak. Salon içerisinde, seyirci tribünü, protokol tribünü, vıp tribünü, basın tribünü, teleskobik tribün, bireysel spor salonu, hakem odaları, antrenör odaları, soyunma odaları, sporcu bekleme salonu, wc duş, fuaye, büfe ve mescit yer alacak.

 

 

YORUMLAR

  1. Bahattin ŞAHİN dedi ki:

    Şehir parkı istikametinde doğa ile iç içe daha bir çok spor tesisleri tesis etmek şehrimize artı değer kazandıracaktır.

  2. AHALİ dedi ki:

    BAYBURT DA BÜTÜN AMATÖR KLÜPLER VE KULÜPLERİN MİNİKLERİNDEN GENÇLERİNE KADAR HEPSİ 1 TANE SENTETİK SAHADA SIKIŞARAK ANTRENMAN YAPMAK ZORUNDA KALIYOR..ÇOK İYİ BİR GÖRÜNTÜ DEĞİL.GENÇLER DE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ANTRENMAN YAPAMIYOR VE ÖĞRENEMİYOR..BİR VİLAYETE YAKIŞMAYACAK BİR GÖRÜNTÜ.BU SÜRECE BELEDİYE DE DAHİL OLMALI BU SORUN BİR AN EVVEL ÇÖZÜLMELİDİR..BELEDİYELERİN DE SPORA YÖNELİK TESİS YAPIMI ANLAMINDA ÇALIŞMA ALANLARI VAR..DİĞER ŞEHİRLE DE FAZLASIYLA ÖRNEKLERİ VAR..