Dolar 32,5554
Euro 34,8359
Altın 2.430,35
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Bayburt’ta 2500 Adet Meyve ve Gül Fidanı Toprakla Buluştu

Bayburt’ta 2500 Adet Meyve ve Gül Fidanı Toprakla Buluştu
19 Nisan 2022 15:36
A+
A-

Hayırseverler Alparslan Oğuzhan Küpelioğlu ve Muhammet Ali Küpelioğlu tarafından Bayburt Belediyesi’ne bağışlanan meyve ve gül fidanları toprakla buluşturuldu.

İçerisinde elma, kiraz, şeftali, dut ve cevizin yer aldığı 1500 adet meyve fidanı ile 1000 adet gül fidanının Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Hayırseverler Alparslan Oğuzhan Küpelioğlu ile Muhammet Ali Küpelioğlu ve Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından dikimleri gerçekleştirildi.

Bayburt Belediyesi’ne ait Saklı Cennet Tatil Köyü mevkiinde gerçekleştirilen fidan dikiminden sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci “Bugün burada hayırsever vatandaşlarımız Alparslan Oğuzhan Küpelioğlu ve Muhammet Ali Küpelioğlu tarafından belediyemize bağışlanan 1500 adet meyve fidanı ile 1000 adet gül fidanını toprakla buluşturduk. Bizim Bayburt Belediyesi olarak en büyük hedeflerimizden bir tanesi yeşille iç içe bir Bayburt. Yeşilin her tonunu şehrimizde görmek bizi ayrıca mutlu ediyor.  Ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek inşallah gelecek nesillere modern kent kimliğine kavuşmuş yemyeşil bir Bayburt bırakacağız.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

  1. ESLEM dedi ki:

    ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA. EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN. BAYBURTUMUZUN YEŞİLE DÖNÜŞMESİ İÇİN HER YIL ÇOK SAYIDA FİDAN DİKİLMESİ LAZIM. KALEARDI MAHALLESİ ŞEHİT OSMAN KONUTLARI CİVARINDA FİDAN DİKİLMESİ GEREKEN BİRÇOK ALAN VAR. BİRKAÇ YILDIR BU YERLER İÇİN BELEDİYEMİZDEN FİDAN TALEP EDİYORUM AMA HALA TALEBİMİZ KARŞILANMIŞ DEĞİL. BEKLİYORUZ…

  2. murat dedi ki:

    Sonunda doğru bir proje yapmışlar helal olsun .