Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt’ta 200 Yataklı Hastane için geri sayım başladı!

Bayburt’ta 200 Yataklı Hastane için geri sayım başladı!
11 Nisan 2020 22:58
A+
A-

Bayburt’ta 2017 yılında yapımına başlanan 200 yataklı devlet hastanenin yüzde 95’i tamamlandı ve açılış için gün saymaya başladı.

2019 yılında tamamlanması hedeflenen yeni hastanenin iklim şartları nedeniyle 2020 yılına kalmış olması nedeniyle kamuoyunda ödeme yapılmadığı için çalışmalar durduruldu söylentilerine neden olmuştu.

200 Yataklı Hastane inşaatının şantiye şefinden alınan bilgiye göre, çalışmaların aralıksız devam ettiği ve yüzde 95 oranında tamamlandığı, Haziran veya Temmuz aylarında tamamen bitirterek tesliminin yapılacağını ayrıca bu güne kadar her hangi bir mali sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Diğer taraftan çevre düzeninin bir bölümünün yapıldığı yeni hastanenin iç bölümlerinde  çalışmalar aralıksız devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=GCf5bycT98Y

YORUMLAR

  1. Bayburt dedi ki:

    Once doktor getirin memleketimize yillarca erzurum trabzon hastanelerine gidiyoruz .yanimizdaki ilimizin bile her bölüm doktoru var .ama buranin yok . Bir ilaci bile yazdirmak icin bir hafta bekledim ben .bir hafda sonra hoca izinden dondude yazdi.

  2. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    BU ESERİ BAYBURT’A KAZANDIRANLARI VE YAPIMINDA EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM…..

  3. Bayburtlu Salih dedi ki:

    şimdi den hayırlı olsun;
    Belki başlangıç aşamasından itibaren bazı konularda eleştiriler olabilir,lakin bu aşamadan sonra ki eksikler nelerdir bunlara bakılmalı.
    Alan içersindeki otopark ve yollar geniş tutulmalı, ağaçlandırmalar ve kapalı açık dinlenme alanları ferah olursa iyi olur.