Dolar32,9232
Euro35,7830
Altın2.526,59
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt’ta 200 Yataklı Hastane için geri sayım başladı!

Bayburt’ta 200 Yataklı Hastane için geri sayım başladı!
11 Nisan 2020 22:58
A+
A-

Bayburt’ta 2017 yılında yapımına başlanan 200 yataklı devlet hastanenin yüzde 95’i tamamlandı ve açılış için gün saymaya başladı.

2019 yılında tamamlanması hedeflenen yeni hastanenin iklim şartları nedeniyle 2020 yılına kalmış olması nedeniyle kamuoyunda ödeme yapılmadığı için çalışmalar durduruldu söylentilerine neden olmuştu.

200 Yataklı Hastane inşaatının şantiye şefinden alınan bilgiye göre, çalışmaların aralıksız devam ettiği ve yüzde 95 oranında tamamlandığı, Haziran veya Temmuz aylarında tamamen bitirterek tesliminin yapılacağını ayrıca bu güne kadar her hangi bir mali sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Diğer taraftan çevre düzeninin bir bölümünün yapıldığı yeni hastanenin iç bölümlerinde  çalışmalar aralıksız devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=GCf5bycT98Y

YORUMLAR

  1. Bayburtdedi ki:

    Once doktor getirin memleketimize yillarca erzurum trabzon hastanelerine gidiyoruz .yanimizdaki ilimizin bile her bölüm doktoru var .ama buranin yok . Bir ilaci bile yazdirmak icin bir hafta bekledim ben .bir hafda sonra hoca izinden dondude yazdi.

  2. GÜRSEL KARAPINARdedi ki:

    BU ESERİ BAYBURT’A KAZANDIRANLARI VE YAPIMINDA EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM…..

  3. Bayburtlu Salihdedi ki:

    şimdi den hayırlı olsun;
    Belki başlangıç aşamasından itibaren bazı konularda eleştiriler olabilir,lakin bu aşamadan sonra ki eksikler nelerdir bunlara bakılmalı.
    Alan içersindeki otopark ve yollar geniş tutulmalı, ağaçlandırmalar ve kapalı açık dinlenme alanları ferah olursa iyi olur.