Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Bayburt’ta 200 Yataklı Devlet Hastanesi’nde hizmet için geri sayım başladı

Bayburt’ta 200 Yataklı Devlet Hastanesi’nde hizmet için geri sayım başladı
27 Eylül 2020 21:51
A+
A-

Bayburt’ta tamamlanmak üzere inşaat çalışmalarının yoğunlaştığı 200 yataklı devlet hastanesinin yüzde 99’u tamamlandı ve hizmet için geri sayım başladı.

Yeni Devlet Hastanesinde inşaat aşamasının yüzde 99’unun tamamlandığını söyleyen şantiye şefi Ramazan Macit Bayburt Medya’ya verdiği bilgilerde şunları söyledi:

“ Şuan mekanik ve elektrik aşamalarında bazı tadilatlar var onların tamamlanmasına gayret ediyoruz. Cihazların devreye alınması ve sistemlerin tamamlanmasının yanı sıra bahçe düzenlemeleri dahil çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yaklaşık 20 gün çerisinde bütün işleri tamamlayıp devretmeyi düşünüyoruz. Yani 2020 Kasım ayı içerisinde hastane tam teşekküllü bir şekilde hasta kabulü yapacak seviyeye gelecektir diye düşünüyoruz. Hastanenin kullanımı açısından bakıldığında ise hastane toplam 200 yataklı olacak, bunun dışında 75 poliklinik, 33 yoğun akım bölümü,7 ameliyathane,  22 diyaliz yatağı ve 4 doğum odası bulunacak. Hasta odalarının bir bölümü tek olmak üzere bir bölümü ise çift kişilik odalardan oluşuyor. Bayburt Devlet Hastanesi kısa bir süre sonra tamamlandığında son sistem teknolojiyle uluslararası standartlarda hizmet verecek duruma gelecektir” şeklinde konuştu.

52 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olan 200 yataklı Bayburt Yeni Devlet Hastanesi’nin devasa görüntüsü, özellikle Trabzon güzergahından şehre girişte gece ve gündüz dikkat çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=rSA5VOvUbao

 

YORUMLAR

  1. kürşat dedi ki:

    hastane yapmanıza gerek yok içi boş olduktan sonra gereksiz bugün bir el cerrahi servisi yok Anjiyo servisi yok bunları kurun bugün bir kalp krizi geçiren adama müdahale edecek ne doktor var ne servis millet en yakın Trabzon Erzurum, a gidiyor insan hayatı bukadar ucuz degil yetkililerden istegimiz ve talebimizdir Anjiyo birimi kurulsun .

  2. ahmet dedi ki:

    hocam sen süper zekamısın ??? ne alaka lüks ihtişamlı yerden başka hastaneye gitmek

  3. Bayburt Ahalisi dedi ki:

    Mesele doktor olmak değil, doktoru o hastanede tutmak… SOR ARAŞTIR BAKALIM DOKTORLAR NEDEN DURMUYOR ???

  4. Furkan dedi ki:

    Güvenlik görevlisi alımı olacakmı bilgi verirmisiniz ?

  5. Bayburt ahalisi dedi ki:

    Doktor olmadan ne işe yarar ????
    Açılsın göreceğiz…
    İnşallah yanılırız

    1. alihan dedi ki:

      sen Doktor değilsen ne işe yararsın ???

    2. bayburt sevdalisi dedi ki:

      neden öyle diyorsun? En azindan Erzuruma veya Trabzona sevk ederken daha lüks ve ihtisamli bir binadan göndermis olunur. Hastalar icin moral da büyük bir etken oldugunu da unutmamak gerek ….