Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 24°C

Bayburt’ta 1979 E.M.L. mezunlarının 3. buluşmasında önemli mesajlar verildi

Bayburt’ta 1979 E.M.L. mezunlarının 3. buluşmasında önemli mesajlar verildi
21 Ağustos 2022 14:19 | Son Güncellenme: 22 Ağustos 2022 10:37
A+
A-

Bayburt Endüstri Meslek Lisesi 1979 Mezunlarının 3. Bayburt buluşması davul zurna eşliğinde halaylarla başladı.

Bayburt’ta her yıl bir araya gelen ve 43 yıl önce aynı okuldan mezun olan yaklaşık 60 kişi eşleriyle birlikte geldikleri Bayburt’ta ilk günlerini Yeni Şehir Parkında davul zurna eşliğinde halay çekerek başladılar. Savaş Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı ilk günkü programın mekânını hazırlatan ve her yıl 1979 mezunlarının davetine icabet eden Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de katıldı.

Endüstri Meslek Lisesi 1979 lular komite başkanlığı iş insanı Rahmanı Taş yaptığı açılış konuşmasında, Her yıl yurt dışı ve yurt içi olmak üzere ve Bayburt’tan katılım sağlanan buluşmaları her geçen yıl daha anlamlı bir şekilde dönüştürmek için bazı projelerinin olduğunu, bu projelerinde Bayburt’un gelişimine ve istihdamına katkı sağlaması için çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ise, “1979 mezunlarının iki yıldır Bayburt buluşmalarında kendileriyle bir arada olmaktan ve oluşturulan birliktelikten dolayı gurur duyuyorum. Gelecek yıl 1979 mezunlarının 4. Bayburt buluşmasının bir gününü yapımı devam eden seyir terasında yapmanızı isterim” dedi.

Her yıl Ağustos ayıda gelenek haline getirilen buluşmada konuşmaların ve yemeğin ardından her birisi 60 yaşını geçmiş olan Bayburt Endüstri Meslek Lisesi 1979 mezunları davul zurna eşliğinde halaylar çekerek gençlik yıllarına taş çıkarırcasına Bayburt barlarını dakikalarca oynadılar.

Özellikle yurt dışında ve Türkiye’nin farklı illerinden eşleriyle birlikte gelenler yapılan farklı programlar dahilinde yaklaşık bir hafta Bayburt’ta birçok yeri gezdikten sonra 2023 yılında buluşmak temennisiyle ilden ayrıldılar.

Not: Yapılan konuşmaların büyük bir bölümünü görüntülerde izleyebilirsiniz.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Hasan Basri Karadeniz dedi ki:

    Bu arkadaşlar benin ortaokulda dönem arkadaşlarım, bazısı da sınıf arkadaşım. Bu vefalı dostları tebrik ederim, bu arada bu arkadaşlarını uzaktan Yalova’dan takip eden çok sonra Maraş’tan dostum Av. Şaban Tatar’a da selamlar. 1979 Bayburt Lisesi mezunlarının ise geçte olsa bu buluşmayı örnek almalarını dilerim.

    1. Şaban Tatar dedi ki:

      Sevgili Hocam sayfaya yorumunu görünce çok sevindimBayburt sevdası ile nasıl yanıp tutuştuğunu da iyi bilirim.İnşallah bir gün beraber Bayburtta olur hem 79 mezunlarının buluşmasına katılır hem Dede Korkut şenliklerini takip eder hemde Tereli de de bir püknik yaparız.

  2. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    BEN 2006 ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MEZUNUYUM