Dolar 32,5461
Euro 34,8989
Altın 2.435,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bayburt’ta 1242 Kişilik Öğrenci Yurt İnşaatı Yapımı Hızla Devam Ediyor

Bayburt’ta 1242 Kişilik Öğrenci Yurt İnşaatı Yapımı Hızla Devam Ediyor
16 Kasım 2020 09:33
A+
A-

Bayburt’a Nisan 2020 tarihinde yapımına başlanan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait, 1242 öğrencinin kalacağı yurt binaların inşaat yapımı hızla devam ediyor.

İş süresi 600 gün olan ve toplam 37000 metrekare alanı içerisinde, 27000 metrekare inşaat, 10000 metrekare koruluk alanın yer alacağı öğrenci yurt kompleksinde 3 adet yurt binası, sosyal tesis, idari bina, nizamiye binası ile açık spor alanı, konferans salonu, yemekhane, doktor ve hemşire odası, terzi, market, atölye, kuaför, ayakkabı tamircisi, mescit, atölye, genç ofis, arşiv, toplantı salonu, müdür odası yer alacak.

Bayburt’ta, Kasım aynın ortaları olmasına rağmen il genelinde olduğu gibi yapımı devam eden 1242 kişilik öğrenci yurt binasının yapımı aralıksız devam ediyor.

 

YORUMLAR

  1. Misafir dedi ki:

    Ya kardeşim bırakın bu kafayı.şehir dışından gelen memur,öğrenci Sağımlık inek değil,bu kafayla bu şehrin gelismesi bi yani 1000 senede gecse yerinde sayar.

  2. sinirhastası dedi ki:

    bu proje bayburtu için iyi değil. öğrenci lokantaya gitmeli markete gitmeli, minubüse binmeliki üniversitenin getirisinden faydalansın. (tabi üniversitenin amacı da bu değil elbet icat, patent, ve nitelikli öğrencinin yatırımın sanayide katma değerli geri dönüşü olmalı, ama gelinen nokta bu şekilde malesef) öğrenci sabah uyanacak ve direkt okula gidecek akşama zaten günler kısa olduğu için eskisi gibi çarşıya gitmeyecek. esnafa pansiyoncuya evini kiraya verene v.s. olumsuz etkisi olacak.