Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt’ta 100 kişiye iş imkanı!

Bayburt’ta 100 kişiye iş imkanı!
8 Mayıs 2020 19:08
A+
A-

Bayburt’ta 2016 yılından buyana hizmet veren CMC Çağrı Merkezi 100 kişiye daha iş imkanı sunuyor.

İŞKUR aracılığıyla 135 personeli işe alarak hizmet vermeye devam eden CMC Çağrı Merkezi mevcut işçi sayısını artırmak için başvuru şartlarını belirledi.

CMC Turkey hakkında:

2000 yılında kurulan, Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı şirketlerinden ve Mid Europa Partners yatırımlarından biri olan “CMC Turkey” İstanbul, Malatya, Şanlıurfa, Rize, Bayburt ve Van olmak üzere toplamda altı ayrı lokasyonda hizmet veriyor. Kendi sektöründe lider, yüzün üzerinde iş ortağına müşteri kazanımı, müşteri elde tutma, çapraz satış ile karlı müşteri yönetimi, süreç danışmanlığı gibi hizmetler sunan CMC Turkey başta tele-satış, tele-pazarlama, müşteri hizmetleri, tahsilat yönetimi, teknik destek, back office yönetimi, sosyal medya olmak üzere, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel, teknoloji destekli çözümler oluşturuyor. Yerinde Ar-Ge Teşviği de alan bilgi teknoloji ekipleri her yıl CMC Arge Merkezi’nde iş ortaklarının ihtiyaçlarını adresleyen geliştirmelere ve ürünlere imza atıyor. Türkçe, İngilizce, Almanca ve Arapça başta olmak üzere birçok dilde hizmet verebilen, beş binin üzerindeki CMC çalışanı, iş ortaklarının başarısı için çalışıyor.

Bayburt’ta 2016 yılında 50 kişiyle hizmete başlayan CMC Çağrı Merkezi, çalışan personel sayısında çıtayı yükselterek aradan geçen süre içerisinde öncelikli olarak 135 personelle devam ediyor ve ilerleyen günlerde ise bu sayıyı 250’ye çıkarmayı hedefliyor. İlk etapta İŞKUR İl Müdürlüğü bünyesinde İstihdam Garantili kurs ve İşbaşı Eğitim Programı kapsamında başlayacak olan personel, daha sonra CMC çağrı merkezi bünyesinde çalışmaya devam edecek.   

Bu kapsamda alınması planlanan yaklaşık 100 personel için şartlar aşağıda belirlenmiştir. Şartları tutan iş arayanlar Trabzon yolu üzerinde bulunan şirket merkezine başvuru yapabilecekler.

İstenilen şartlar şöyle:

  • En az lise mezunu,
  • Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip,
  • Müşteri ve hizmet odaklı çalışma yetkinliğine sahip,
  • Ekip çalışmasına istekli, İkna kabiliyetine güvenen,
  • Sorumluluk ve insiyatif sahibi,
  • Vardiyalı çalışmaya esneklik sağlayabilecek
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya 2 yıl tecilli.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.