Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburtspor’un Şampiyonluk Kupası Vali Pehlivan’ın Makamında

Bayburtspor’un Şampiyonluk Kupası Vali Pehlivan’ın Makamında
15 Mayıs 2019 14:41
A+
A-

Bayburt İl Özel İdare Spor Kulübü yönetimi Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.  

Muğlaspor karşılaşmasının ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldırarak 2. Lig’e yükselen Bayburt İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanı İsmail Ersoy Özbek ile kulüp yöneticileri ziyaret sırasında şampiyonluk kupasını Vali Pehlivan’a takdim etti.  

Kulübün bu günlere gelmesinde büyük emekleri olduğunu belirten Kulüp Başkanı İsmail Ersoy Özbek, Vali Pehlivan’a takıma verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini bildirdi.  

Vali Pehlivan ise elde edilen başarının büyük küçük, genç yaşlı fark etmeksizin takıma her fırsatta sahip çıkan başta Bayburtlu hemşerilerimiz olmak üzere oyuncusundan yöneticisine kadar tüm kulübe ait olduğunu ifade etti. Süreçte gerek oyuncuların gerekse de yönetici ve taraftarların büyük bir inançla yol aldığını dile getiren Vali Pehlivan, “Bu yola yöneticilerimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımızla,Bayburtlu hemşerilerimizle birlikte çıktık. Öncelikle şehir takımı olmasını, herkesin sahip çıkmasını hedefledik. Uzun bir maratonun ardından geldiğimiz noktada takımımız şampiyonluğu göğüsleyerek 33 yıl aradan sonra tekrar 2. Lig’e yükseldi. Bu başarı Bayburt’undur, Bayburtlunundur. Verilen emekleri karşılıksız bırakmayan Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü’müzü yürekten tebrik ediyorum. Şahsım ve ilimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarı 2. Lig’de de artarak devam eder.” diye konuştu. 

Ziyarette İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adem Köse, kulüp yöneticileri Şerif Bayram, Ersoy Özbek, Bahattin Yöney ile takım sponsoru An Zentrum Müşteri İlişkileri Yöneticisi Tunahan Karaoğlu yer aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.