Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
BİST 9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburtspor’da Kocaelispor Maçı Öncesi Hedef 3 Puan

Bayburtspor’da Kocaelispor Maçı Öncesi Hedef 3 Puan
2 Nisan 2019 17:21
A+
A-

Kocaelispor maçı öncesi hedefini 3 puan olarak belirleyen Bayburtspor’un Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Çarşamba günü saat 15.00’te oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesi Bayburt Medya kameralarına önemli açıklamalar yaptı.

Sezonun bitimine 6 hafta kala ligde 2. sırada bulunan Kacaelispor’la, Genç Osman Stadyumunda mücadelede edecek olan Bayburtspor’da hedef 3 puan.

Bayburtspor’da iki hafta önce takımın başına getirilen teknik direktör Özcan Kızıltan, “Sezon başından beri başarılı bir süreç yaşayan Bayburtspor’u takip ediyordum. Takımın başına geldikten sonra zor geçen Bağcılarspor ve Diyarbekirspor maçlarında alınan 6 puan takımdaki moral ve motivasyonu yeniden yükseltmiş oldu. Önümüzde 6 maç kaldı ve bunun 4 maçını kendi sahamızda oynayacağız. Ligde bizim en yakın takipçilerimiz olan Kocaelispor ve Karacabeyspor’la kendi sahamızda oynayacağız. Kağıt üzerinde avantaj gibi görünen ama çokta kolay olmayan bir sürece giriyoruz. Çünkü futbolda oldu bitti demekle işler yürümüyor. Kocaelispor maçını yarın kazandığımız takdirde çok önemli bir avantaj elde etmiş olacağız. Bunu da başarmak için sahada mücadele edecek olan futbolcularımızın ruh haline bağlı ayrıca Diyarbekirspor maçındaki disiplinli ve  iradeli bir karaktere ihtiyaç var. En önemlisi de sakin olmaya ihtiyacımız var” dedi.

Bayburtspor’la 3. maçına çıkacak olan Kızıltan, “ Bayburt’ta takımının şampiyon olacağına inanmış bir taraftar ve bir şehir var. Bizlere olan bu güvenin karşılığını oyuncularımızla birlikte verip el birliğiyle takımımızı bir üst lige çıkarırsak bizlerde büyük mutluluk duymuş olacağız. Bu takımın buraya gelmesinde bizden önce görev yapan meslektaşlarımın büyük emekleri var. Bu sürecin sonunda inşallah şampiyon olursak emeği olan hocalarımızı buraya davet etmek istiyorum.

Kocaelispor maçıyla birlikte kalan maçlarımızda taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını ve oyuncularımıza 90 dakika destek vermelerini istiyorum” şeklinde konuşan Bayburtspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan’ın açıklamalarının tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=lCrxhtp7lpU

 

 

 

YORUMLAR

  1. ismail dedi ki:

    Şampiyon şehrin Şampiyon takımına başaşarılar .Bütün taraftarları bekliyoruz.SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİGİZ TRİBÜNLERİ DOLDURALIM