Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
24°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Bayburtspor’da Takımın Başına Özcan Kızıltan Getirildi

Bayburtspor’da Takımın Başına Özcan Kızıltan Getirildi
12 Mart 2019 16:35 | Son Güncellenme: 12 Mart 2019 17:29
A+
A-

Bayburt İl Özel İdarespor’da bir hafta içinde alınan iki mağlubiyetin faturası teknik heyete kesildi ve teknik direktör Ferruh Özmen ile yollarını ayıran kulüp yönetimi yeni teknik direktör Özcan Kızıltan ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. 

Bayburt İl Özel İdarespor bir hafta içerisinde alınan iki mağlubiyet ve kaybedilen 6 puan sonrası teknik direktörü Ferruh Özmen ile yollarını ayıran Bayburtspor yönetim, aldığı bu karar sonrası kısa bir süre önce 2. lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile yollarını ayıran Özcan Kızıltan ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. 

3. lig 3. gurupta lider olan ve şampiyonluğun en büyük adayı konumunda bulunun Bayburt İl Özel İdarespor bir hafta içerisinde oynadığı Bucaspor, ve Serik Belediyespor maçlarında aldığı 2 mağlubiyetin faturasını teknik heyete kesti ve  Ferruh Özmen ile yollarını ayırdı. Özmen ile yollarını ayıran Bayburtspor Özcan Kızıltan ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. 

Ferruh Özmen ile yollarını ayırdıklarını söyleyen Bayburt İl Özel İdarespor kulüp başkanı Ersoy Özbek, “Son iki maçta aldığımız mağlubiyetler sonrası kan değişikliği yapma ihtiyacı duyduk ve Ferruh Özmen hocamız ile anlaşarak yollarımızı ayırdıktan sonra, 2.lig tecrübesine sahip olan Özcan Kızıltan hocamız ile anlaşma sağladık. Önümüzde kalan 8 maçımızdan en iyi sonuçlarla ayrılarak sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi. 

Anlaşma sağlanan Özcan Kızıltan ise, taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğu ve futbolcularında onlara sezon sonu şampiyonluk mutluluğunu yaşatacaklarını ifade etti. 

Bayburt spor kulüp başkanı Ersoy Özbek ve yeni teknik direktör Özcan Kızıltan’ın açıklamalarının tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

  1. abbas yolcu dedi ki:

    Gayrı rumuzlu arkadaş , yazımı tekrar okuyun.
    Futbolcularda,eksiklik,noksanlık yok ,olsa yazardım bilakis
    gücün onlarda olduğunu ,oynadılar mı takımı şampiyon yapacaklarını
    ifade ettim..
    Daha önce yazmıştım , bu takımın yarısı tecrübeleriyle, teknik adam
    düzeyindeler demiştim…
    Bu puanlar ,beleş toplanmadı,bu futbolcular sayesinde toplanıldı….
    Bu yazdıklarıma karşı, veya benim gibi düşünenleri mahcup
    etmeleri en büyük dileğimdir…
    Onları teşvik ediyorum…Onun için yazıyorum…

  2. Geyri dayi dedi ki:

    Sayin abbas yolcu kenarda gülerek izlemeye devam et lütfen.Polemige girmek gibi bir niyetim yok fakat bu tavrin kime ne faydasi var acaba?.. “Bu takıma Morinyoyu da getirseniz, şampiyonluk
    futbolcuların elinde” Yani?.. Futbolcu kardeslerimizde bir eksiklik noksanlik mi gördünüz?… Bir artniyet mi söz konusu ki böyle alttan alta kinayeli cümleler kullaniyorsunuz?.. Hep negatif enerji, hep umutsuzluk pompalayan sahislarin niyetini anlamakta güclük cekiyoruz. Bayburtspor dedigimiz takim sadece Bayburt`ta yasayanlardan ibaret degildir.Ondan ki bu ortamlarda yorum yazarken, bu gercegi de hesaba katarak yorum yapiniz.

  3. abbas yolcu dedi ki:

    Bu takıma Morinyoyu da getirseniz, şampiyonluk
    futbolcuların elinde, yaşananları gülerek izliyorum..
    Yeni hocamıza hoş geldin diyorum…

  4. Geyri dayi dedi ki:

    Taraftar birlesmeli bir an önce. Hoca cok kariyerli birisi, olabileceklerin arasinda en iyisi denebilir. Umariz maya tutar ve hoca ikinci lig`de de bizimle kalir. Hayirli olsun.Dünyanin dört bir yanindaki Bayburt`lular o güzel günü bekliyoruz heyecanla!

  5. ESLEM dedi ki:

    FENERBAHÇE DE ESKİYİ GÖNDERDİ ERSUNU GETİRDİ. NE DEĞİŞTİ? HİÇBİR ŞEY… İNŞALLAH BAYBURTSPOR İÇİN HAYIRLI OLUR.

  6. Bayburtlu dedi ki:

    Türbünlerinde Birleşmesi Lazım Amigolarda İş Yok Takımı Ateşliyomuyorlar

  7. ismail dedi ki:

    ŞAMPİYON