Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburtspor Sezon Bitmeden Şampiyonluğunu İlan Etti

Bayburtspor Sezon Bitmeden Şampiyonluğunu İlan Etti
21 Nisan 2019 18:30 | Son Güncellenme: 4 Mayıs 2019 21:49
A+
A-

3. Lig 3. Grup lideri Bayburt İl Özel İdarespor sezonun 32. haftasında Genç Osman Stadyumunda lig ikincisi Karacabey Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek sezon bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş oldu. 

32 Yıl sonra yeniden 2. lige çıkan Bayburtsporlu futbolcular ve taraftarlar maç sonrasında Genç Osman Stadyumunda çılgınlar gibi eğlenip şampiyonluğu kutladılar. 

İlk yarısında gol sesi çıkmayan ve Bayburtspor lehine penaltısı verilmeyen maçın ikinci yarısında 69 ve 90’ncı dakikalarında Selçuk Kaban’ın artığı gollerle Bayburtspor sahadan 2-0 galip ayrılarak sezon bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 

Maç bitiminde Genç Osman Stadyumunda davul zurna eşliğinde oynayan ve horon tepen futbolcular coşkulu bir şekilde dakikalarca eğlendiler. 

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Milletvekili Fetani Battal, Kulüp Başkanı Ersoy Özbek, Belediye eski Başkanı Mete Memiş ve Bayburtspor teknik direktörü Özcan Kızıltan ve futbolcular düşüncelerini Bayburt Medya kameralarına açıkladılar.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan duygularını şu şekilde ifade etti:

“Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Bayburtumuza şampiyonluk mutluluğu ve gururunu yaşatan Bayburtsporumuzu yürekten tebrik ediyorum. Uzun lig maratonunun ilk maçından itibaren terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcu kardeşlerimize, teknik heyetimize, yönetimdeki arkadaşlarımıza, “O sene bu sene” diyerek kenetlenen ve takımımızı sonuna kadar destekleyen Bayburtlu hemşerilerimize kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu büyük başarının Bayburtumuza hayırlı olmasını diliyorum.” 

Milletvekili Fetani Battal ve Belediye eski Başkanı Mete Memiş sevinç ve mutluluklarını dile getirerek şampiyonluğun bütün Bayburtlulara hayırlı olması temennisinde bulundurlar. 

Bayburtspor Kulüp Başkanı Ersoy Özbek ise , “ Zorlu bir maratonu şampiyon olarak tamamlamış bulunuyoruz. O sene, Bu Sene dedik ve bu parola ile yola çıktık. Bu başarıda en büyük başarı Sayın Valimize aittir. Her zaman bizlere destek oldu ve arkamızda durdu Allah razı olsun. İl dışında oynadığımız maçlara gelen bütün Bayburtlulara çok teşekkür ediyoruz. Şampiyonlukta emeği olan herkesten ve taraftarlarımızdan Allah razı olsun. Son maçımız olan Muğlaspor maçında güzel bir kutlama töreni yapacağız. Herkesi bu maça davet ediyoruz ve onları burada görmek istiyoruz. Şampiyonluğumuzu herkese armağan ediyoruz.” Dedi.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt İl Özel İdarespor 2 – 0 Karacabey Belediyespor

Kocaelispor 0  –  0  Ankara Adliyespor

Serik Belediyespor 2 – 3 Fatsa Belediyespor

Halide Edip Adıvar SK 2 – 1 24 Erzincanspor

Bucaspor 1 – 1 Gölcükspor

Diyarbekirspor 2 – 1 Muğlaspor

Cizrespor 2 – 1 Yeni Çorumspor

Payasspor 2 – 0 Turgutluspor

Bağcılar SK 2 – 1 1461 Trabzon

 

 

YORUMLAR

  1. Gurbetten dedi ki:

    Sayın başkanı, yönetimi, teknik heyeti, taraftarı ve tüm
    emeği geçenleri kutluyorum……
    Türbinlerin inşası, yapımı kadar , saha zemini derhal
    yenilenmeli, bu zemin en az 30-35 yıllık ,yeni sezona
    kavuşturulmalı….