Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburtspor Bağcılarsporu Yenerek Kendine Geldi

Bayburtspor Bağcılarsporu Yenerek Kendine Geldi
17 Mart 2019 16:46 | Son Güncellenme: 17 Mart 2019 18:06
A+
A-

Bayburt İl Özel İdarespor kendi sahasında mücadele ettiği Bağcılarsporu 1-0 mağlup ederek kötü gidişe dur devi ve moral tazelemiş oldu. 

Geçtiğimiz hafta oynadığı iki maçta 6 puan kaybeden ve hoca değişikliğine giden Bayburtspor Özcan Kızaltan ile çıktığı ilk maçta Bağcılarsporu mağlup ederek 3 puanın yanı sıra kaybettiği özgüveni yeniden kazanmış oldu.  

Sabah saatlerinde başlayan ve maç saatine kadar aralıklı yağan kar yağışı saha zeminini beyazla kaplaması her iki takım açısından dezavantaj oluşturdu. Maçın başlamasıyla birlikte futbolcular, karlı ve kaygan zeminde top kontrolü yapmakta zorluk çekmeye ve pas hatası yapmaya başladı.  

Maçın 17. dakikasında sarı siyahlıların sol kanattan geliştirdiği atakta direkten dönen topu tamamlayan ve ağlara gönderen Selçuk Kaban takımını 1-0 öne geçirdi. 

Yediği gol sonrası toparlanan Bağcılarspor sağlı sollu ataklarla Bayburtspor kalesine yüklenmeye başladıkça sarı siyahlılar defans bu atakları karşılamakta zorlanmaya başladı. İlk 45 dakikada başka gol sesi çıkmadı ve Baybursporun attığı tek golle takımlar soyunma odasına gitti. 

Maçın ikinci yarısı bambaşka bir kimlik kazandı ve Bağcılarspor oyunun üstünlüğünü tamamen eline geçiren bir futbol sergilemeye başladı. Üst üste geliştirdiği atakları Bayburtspor karşılamakta zorlanmaya başladı. 

Dakikalar ilerledikçe sarı siyahlılar iyice oyundan düşmeye başladı. Yapılan değişiklikler Bayburtspordaki olumsuz futbolu biraz toparlamış olsa da, bir türlü rakip kaleye gitmeye ve pozisyon üretmeye yetmedi. 

Maçın ikinci 45 dakikasında rakip kalaye gitmeyi başaramayan bir Bayburtspor ve sahanın her tarafında topa basan ve rakip kaleye baskı kuran ancak son vuruşları beceremeyen bir Bağcılarspor mücadelesi seyreden taraftarlar, 90 dakika sonunda alınan 3 puanın sevinciyle sahadan ayrılmış oldular. 

Maçın 90 dakikasına bakıldığında  stresli olan ve sahada top çevirmekte zorlanan Bayburtspordaki gidişatın alınan bu galibiyetle son bulması bekleniyor. Aksi takdirde takımdaki gözle görülür olumsuz gidişat kalan 7 maç öncesi umut verici görünmedi. 

Geride kalan 3 maçta sadece 3 puan alan Bayburtspor bu maç sonrası puanını 55 yaparken, Bağcılarspor ise 31 puanda kaldı. 

Bayburt İl Özel İdarespor aldığı 3 puan sonrası haftaya zorlu deplasmanlardan birisi olan Diyarbekirspora konuk olacak.

Haftanın maç sonuçları

Bayburt İl Özel İdare 1 – 0 Bağcılar SK

Ankara Adliyespor 2 – 0 Payasspor

Muğlaspor 1 – 0 24 Erzincanspor

Kocaelispor 2 – 1 Diyarbekirspor

1461 Trabzon 1 – 0 Halide Edip Adıvar SK

Fatsa Belediyespor 0 – 1 Turgutluspor

Cizrespor 1 – 1 Gölcükspor

Yeni Çorumspor 1 – 1 Serik Belediyespor

Karacabey Birlikspor  2 – 0 Bucaspor

https://www.youtube.com/watch?v=nlDrUclFvyY

YORUMLAR

  1. vadantas dedi ki:

    feyyaz sureklı topu ındırıyor malesef ona yakın oynayan yok ıkı kanatda cızgıde beklıyor sureklı .. hocanın feyyaz ın yanına erenı monte etmesı gerek daha ofansıf daha cok pozısyo n olacgını dusunuyorum

  2. vadantas dedi ki:

    kardesım issizlik maişi 805 tl ıle gecınmeye calısıyoruz ıskur u beklıyor ınsanlar ıse gırsın demekkı senın durumun ıyı ben benım gıbı durumu olan ınsanlardan bahsedıyorum .. 20 tl 3 lik maclarına normal mi sence hemde bayburt gıbı ıssızlıgın oldugu bır yerde

  3. Geyri dayi dedi ki:

    Ortada oyun anlaminda futbol yok. Böyle giderse kalan haftalar cok zor gececek gibi görünüyor.Haftalardir azimsanmayacak puan farkiyla lider olan bir takimin oynamasi gereken futbol kesinlikle bu degil.Umariz, futbolcu kardeslerimiz kendilerine gelirler ve yakisan futbolu oynarlar.Cünkü maci disardan takip ederken bile baski altindayiz.Evinde bu kadar pasif oynayan bir takim, disarda ne yapar diye endiselenmekteyiz.Yine de umutlaimizi diri tutup “O sene bu sene” diyoruz.

  4. Muhsin dedi ki:

    Güzel kardeşim 20 lira nedir ki bunu eleştiriyorsunuz. En kalitesiz sigara 10 lira senin anlayacağın bir maç bileti 2 sigara parası ediyor.
    Sigaraya, okey oynamaya gelince para bulunuyor. Bari parayı bahane etmeyin.

    Birde şu bedavacılık var ya onu ortadan kaldırmak lazım. Şehrini seviyorsan maç biletin alıp maça öyle gireceksin. Bedavacılık la bir yere vrılmaz

  5. bayburtspor dedi ki:

    bu takım içerideki maçları aldığında inşallah şampiyon olacak.Maçları taraftarın yoğun baskısıyla alabilir çünkü futbolumuz ortada.yoğun baskı için tıka basa dolu trübin gerekiyor işte onun için şu 20 tl zulmünden vazgeçin ya da şampiyonluktan vazgeçtik deyin 10 liralık zararınızı kurtarın…

  6. Şingahlı dedi ki:

    Bu futbol deplasmandan puan getirir mi, inanamıyorum…
    Lütfen kendinize gelin…

  7. vadantas dedi ki:

    bılet fıyatlarını 20 tl edınce artık boş trubunlere futbol oynanmaya basladı ama hala baskanın umrunda degıl .. taraftar grubları da bedava gırmese hıc seyırcı olmayacak gıbı .. hıc mı ınsafınız yok 20 tl bı mac olurmu ? iş yok guc yok ınsanlar zor gecınıyor bı mac zevklerı vardı onuda ellerınden aldınız .. krıtık hftalara gırıyoruz baskan bu fıyat a el atın yoksa kendı sahamızın avantajını malesef sızıın yuzunuzden para hırsınızdan kullanamayacagız.. sakarya gumushane macı gumus hane taraftarına 10 tl idi