Dolar 32,5188
Euro 34,8818
Altın 2.432,26
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bayburtlular Soğuk Havada, Bakanlarını Sıcak Karşıladı

19 Aralık 2015 17:00 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2016 10:36
A+
A-

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ziyarete geldiği memleketinde soğuk havaya rağmen sıcak ve yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Hafta sonu Bayburt’ta gelen Bayburt Milletvekilleri Naci Ağbal ve Şahap Kavcıoğlu’nu , Vali Yusuf Odabaş, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, kurum müdürleri ve vatandaşlar karşıladı.

Kendisine olan yoğun ilgi nedeniyle dakikalarca Valilik binası önünde halkla tokalaşan Maliye Bakanı Ağbal önce Bayburt Belediyesini ziyaret etti.  Belediye Başkanlık açıklama yapan Ağbal , ” Bulunduğum görev itibariyle şu anda önümüzdeki en önemli konu, orta vadeli programın ve ardından da 2016 yılı Merkez Yönetim Bütçe Kanunu’nun çıkarılması hususu var. Bu konuda da çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Belediye’de önemli açıklamalar yapan Ağbal’a Belediye Başkanı Memiş tarafından ziyaretinin anısına yöresel dokuma kumaşı ehramdan hazırlanmış örtü hediye edildi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal belediye ziyareti sonrası Yakutiye Camiinde kıldığı namaz sonrası bir çok esnafı ziyaret etti. Bakan Ağbal daha sonra Bayburt Valiliğini ziyaret etti. 

Burada kısa bir konuşma yapan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş; “Bugün bizim mutlu günümüz,  ilimizden bu güne kadar Maliye Bakanı çıkmamıştı. Sayın bakanımızın Bayburt’a ve ülkemize çok büyük hizmetler yapacağına gönülden inanıyorum. Bizi ziyaretlerinden dolayı huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Bayburt hakikaten Anadolu’nun en güzel ili insanları güzel, doğası güzel, Çoruh nehrimiz güzel. Bu güzel ilimizden güzel Milletvekillerimiz ve Bakanlarımız çıkıyor ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

“İnşallah çok güzel hizmetler yapacağız”

Valilik Makamında açıklama yapan Bakan Ağbal; “Bende Sayın Valimize teşekkür ediyorum, kısa  sürelerle yapılan İki seçim sürecinde çok defa bir araya geldik, Bayburt’un konularını, meselelerini konuştuk ve hep beraber el birliğiyle Bayburt’un gelişmesi, kalkınması için sürekli bir proje arayışı içinde olduk. Meseleleri nasıl çözebiliriz diye birçok defa binlerce konuştuğumuzu hatırlıyorum.

Sayın Belediye Başkanımızla, İl Genel Meclis Başkanımızla, İl Başkanımızla, Rektör hocamızla Sayın Milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu beyle sürekli bir arayış içerisinde Bayburt’u hem ekonomik olarak hem sosyal olarak hem de bir eğitim yuvası olarak Yüksek Öğretim konusunda seçim döneminde de ifade etmiştim çok önemli fırsatlarımız var. Her noktada Bayburt’ta yaşayan genci, yaşlısı bütün insanlarımız için daha güzel bir Bayburt, daha yaşana bilir bir Bayburt tek hayalimiz inşallah önümüzdeki dönemde, Sayın Valimizle, Belediye Başkanımızla, Rektörümüzle, İl Genel Meclis Başkanımızla, Başta Sayın Vekilimizle ve İl Başkanımız Hakan beyle beraber inşallah çok güzel hizmetler yaparız.

Birlik ve beraberlik çok önemli bu birlik ve beraberlik sayesinde inşallah güzel projeler ortaya çıkar Bayburt’un insanı hakikaten çok samimi çok içten vatanını, milletini, devletini seven insanlar topluluğu Bayburt. Bize de düşen bulunduğumuz noktada hep beraber hem siyasetçiler olarak hem de bürokratlar olarak Bayburt’un geleceği için ortak fikirde çalışma yapabilmek. Ben inanıyorum ki bu güne kadar çok güzel şeyler yaptık, ilk çalışmalara başladığımızdan andan itibaren neyle ilgili bir mesele önümüze geldiyse onun üzerine gittik. Birçok noktada da inisiyatif alıp iş ürettik.

Bulunduğumuz nokta itibariyle bundan sonra daha büyük işlere imza atarız. Daha büyük işleri birlikte yaparız, diye temenni ediyorum. Tekrar bizi misafir ettiğiniz için sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Esnafı ziyaret ederken, Karayollarında çalışan  bir işçinin kadro istiyoruz sayın bakanım sorusu üzerine Ağbal, “Merak etmeyin size kadro vereceğim” sözünü verdi.

Ziyaret sonrası  Vali Yusuf Odabaş Bakan Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’na tablo hediye etti. Şehir merkezindeki ziyaretlerini tamamlayan Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu Aydıntepe ve Demirözü ilçelerine gitmek  için ilden ayrıldılar.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=tGah_rM22kY

 

 

YORUMLAR

  1. bayburtlu dedi ki:

    Sayın Bakanımız ile öğle namazında müşerref olmak nasip oldu.Ziyaretleri esnasında Meydan camiin de önce Allah u Teala ya karşı ibadet görevini yerine getirmesi,akabinde camii içinde ve dışında cemaat ve esnaf ile hasbihal etmesi çok güzel bir davranış.Raabim görevinde muvaffakiyetler nasip eylesin …