Dolar 32,5412
Euro 34,8528
Altın 2.426,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Bayburtlular Muhteşem Buluşmaya Hazırlanıyor

Bayburtlular Muhteşem Buluşmaya Hazırlanıyor
24 Aralık 2019 00:01 | Son Güncellenme: 26 Aralık 2019 21:48
A+
A-

Bayburt Federasyonu öncülüğünce çok sayıda Bayburt derneği tarafından organize edilen Bayburt Tanıtım Günleri etkinliği İstanbul Yenikapı’da gerçekleşecek.

Etkinlikle ilgili yazılı bir açıklama yapan ve Bayburt, Bayburt olalı böyle tanıtım görmedi diyen Bayburtlular Federasyonu başkanı Hasan Saka şunları söyledi:

“Bayburt’umuzun bir şekilde İstanbul gibi bir metropolde tanıtılması gerekiyordu. Bizlerde bunu başarmak adına gece gündüz demeden gayretli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Bayburtlular Federasyonu olarak tüm hemşehrilerimizin teveccühüne mazhar olabilmek için arkadaşlarımızla birlikte bismillah deyip yola çıktık. Bayburt Tanıtım Günlerini gerçekleştirmek için öncelikle Bayburt derneklerimizle istişareler yaparak gönül birliği oluşturmak istedik. Ancak bazı derneklerimizin yaklaşımlarının olumlu olmadığını görünce bu kez Bayburtlu hemşehrilerimizle istişareler oluşturarak bu organizasyonu yapmaya karar verdik.

Şuan İstanbul’un ana arterlerinde yıllardır özlenen Bayburt Tanıtım günlerinin afişleri yer almaktadır. Yenikapı alanında 4 gün sürecek olan ve sanatçılarımızın katılımıyla güzel bir kültür şöleni gerçekleştireceğiz. Etkinlik içerisinde tanıtım filmlerimiz başta olmak üzere, Şehit ailelerimiz için stantlarımız ayrıca yöresel ürünlerimizin bulunduğu stantlarımız yer alacak. Hazırlık çalışmalarımız devam ederken ülkemizin dört bir tarafından ve yurt dışından pek çok hemşehrimizin gerek görüntülü gerek sesli ve yazılı mesajları bizlerin azmini daha da artırmış ve manevi güç katmıştır. Bayburt’umuzun ve geleneklerimizin tanıtımı adına atılan adımlar her ne kadar geç bile kalınmış olsa Bayburt bu yapılanlardan çok daha fazlasını hak ediyor.

İlk kez gerçekleştirilecek olan Bayburt Tanıtım Günleri vesilesiyle yönetim kurulu arkadaşlarım başta olmak üzere, Bayburt’a gönül vermiş esnaflarımızla birlikte hemşehrilerimizin katkıları ve Cenabı Allah’ın izniyle az uyuyup çok çalışarak Bayburt’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yenikapı’da düzenlenecek olan organizasyonun güzel şehrimiz Bayburt için bir milat olmasını temenni ediyorum.”

Yenikapı da gerçekleşecek olan Bayburt Tanıtım Günleri 25-29 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak.

1.Gün
Orhan Hakalmaz Konseri
Sezai Seçen Konseri
Nuray Şimşek Konseri

2.Gün
Bünyamin Oraç Konseri
Tuğçe Nur Konseri
Cengiz Aydın Konseri

3.Gün
Muhsin Bayburtlu Konseri
Sincanlı Filiz Konseri
Cengiz Can Konseri
Naim Coşkun Konseri

4.Gün
Devran Konseri
Şenol Avşar Konseri
Azmi Küçük Konseri
Sehlan Burak Konseri

https://www.youtube.com/watch?v=eVV-HO8Jop0

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.