Dolar 32,5036
Euro 34,9620
Altın 2.430,61
BİST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburtlular koronaya inat hafta sonunda piknik alanlarına koştu

Bayburtlular koronaya inat hafta sonunda piknik alanlarına koştu
7 Haziran 2020 19:56 | Son Güncellenme: 7 Haziran 2020 19:59
A+
A-

Bayburt’ta koronavirüs tedbirleri kapsamında normalleşme sürecinin başlamasının yanı sıra hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar hafta sonu piknik alanlarına koştu.

Bayburt’ta hava sıcaklığının 30 dereceler seviyesine yaklaşması ile birlikte yazdan kalma havalar yaşanmaya başlandı. Havanın güzelliğinin tadını çıkarmak isteyen Bayburtlular yeni şehir parkı başta olmak üzere mesire alanlarını tercih etti.

Çoruh Nehri kıyısının yanında yer alan ve piknik yapmak isteyenler için yeşil alanlarının yanı sıra kamelya ve çocuk parkıyla birlikte birçok imkana sahip olan yeni şehir parkında mangal ve semaver yakmanın yasak olduğu sık sık anonslar yapılarak vatandaşlar uyarıldı.

Hafta sonunu piknik alanlarında geçirenlerin büyük bir bölümünün koronavirüs tedbirlerine ve sosyal mesafeye özen göstermedikleri kameralara yansıdı.

https://www.youtube.com/watch?v=3XcSxW-R60M

YORUMLAR

  1. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Sağlıkta inat etmeye gerek yok, eğer böyle bir sıkıntı var ise ve Bayburtta son dönem bir artış olmuş ise daha dikkatli olmalı.
    Eğer insanımızın köyleri var ise köyüne gitsin pikniğini yapsın, köyü olmayan ise aynı aile olsa bile , etrafta tanıdıklarına sadeve kafa selamı ile geçiştirsin, aynı halkada bulunan aile bireyleri ve genel alan içerisinde sosyal mesafeye dikkat edilsin.