Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburtlu Şehitler Türkoğlu ve Bektaş Mezarları Başında Anıldı

Bayburtlu Şehitler Türkoğlu ve Bektaş Mezarları Başında Anıldı
26 Mart 2019 23:36
A+
A-

Bayburtlu iki şehidimiz Osman Bektaş ve Halil Türkoğlu, şahadetlerinin yıldönümleri nedeniyle mezarları başında anıldılar.

24 Mart 2019 tarihinde Bayburt merkeze bağlı Yoncalı köyü mezarlığında şehidimiz Osman Bektaş ve 26 Nart 2019 günü ise diğer bir şehidimiz J.Asb. Üçvş. Halil Türkoğlu şehir merkezi şehitlik mezarlığında anıldılar.

Anma Törenlerine, Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, İl J.K. J. Alb. Halil Murat Bilgiç ve İl Jandarma Komutanlığı Personeli, İl Emniyet Müdürü Sezayi ER ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli, İl Müftülüğü Personeli, Bayburt Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Selami Köksal ve üyeleri, Şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Şehit ve Gaziler Derneği tarafından şehitlerimiz için Şingah camiisinde Mevlidi Şerif okutuldu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.