Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburtlu Şehit Altıntaş, kabri başında dualarla anıldı

Bayburtlu Şehit Altıntaş, kabri başında dualarla anıldı
14 Mayıs 2021 11:03 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2021 13:39
A+
A-

Şehit Oktay Altıntaş, Ramazan Bayramı’nın birinci gününe denk gelen şehadet yıldönümünde Aydıntepe’de kabri başında dualarla anıldı.

Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği’nin düzenlediği anma programına katılan Vali Cüneyt Epcim, şehit yakınlarına sabırlar diledi.

Vali Epcim, 1990’lı yıllarda terörle mücadelenin yoğun geçtiğini belirterek, “O bölgeyi yakından tanıyan biri olarak, dünyanın en sert coğrafyalarından biri olduğunu söyleyebilirim. Bu noktalarda terörle çok çetin bir mücadele yapıldı. O dönemde profesyonel askerlik yoktu, birer er olarak kahramanca, vatan sevgisiyle oralarda çok büyük işler yaptılar. Allah onlardan razı olsun” dedi.

ŞAGDER Başkanı Selami Köksal ise konuşmasında, “Onları unutturmamak adına Bayburt ili sınırları içerisinde kabri bulunan şehitlerimizi, şehadetlerinin sene-i devriyelerinde, şehit ailelerimizin acılarını paylaşmak, devletimizin, milletimizin, bizlerin onların yanında olduğunu göstermek için kabirleri başında anma programı düzenliyoruz. Bugün de Şehit Oktay Altıntaş’ın 13 Mayıs 1994 tarihinde 11 silah arkadaşı ile birlikte şehit olduğu tarihin yıldönümü. Allah mekanını cennet etsin” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.