Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Bayburtlu Mucitten Helal Enerji İçeceği

Bayburtlu Mucitten Helal Enerji İçeceği
21 Mart 2015 22:35 | Son Güncellenme: 25 Mart 2015 18:28
A+
A-

Bayburt’ta yaşayan Münir Bozkurt, uluslararası birçok denetim ve testi başarıyla geçen ve bütün sporcular için doping ve alkol maddesi içermeyen helal enerji gıdası olarak bir karışım üretti.

Bayburt’ta Lokman Hekim diye tanınan Münir Bozkurt, 7’den 70’e herkesi ilgilendiren ve insanın bağışıklık sistemini güçlendirici özelliği olan, Türk ve Dünya sporcularının kullanabileceği doping ve alkol maddesi içermeyen helal enerji gıdasını üretmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Günümüzde enerji içeceklerinde alkol bulunduğu haberleri insanları farklı düşüncelere sevk ettiğini  belirten Bozkurt, ” Müslüman olan sporcular, enerji içeceklerinde alkol bulunduğu gerekçesi ile enerji içeceklerini kullanmıyorlardı. Benim ürettiğim enerji gıdasında alkol maddesi veya dinimizce haram kılınan hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Hepsi tamamen helaldir. Bütün sporcularımız ürettiğimiz enerji içeceğini artık içleri rahat bir şekilde kullanabileceklerdir. 2011 yılında İstanbul’da yapılan Dünya Büyükler Serbest ve Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda sporcularımız tarafından bu enerji gıdası kullanılmıştır. Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği’nin (FILA) bu gıdayı kullanan sporcular üzerinde yaptığı doping testlerinde, hiçbir doping maddesine rastlanmadı açıklamasını yapmıştır” dedi.

Münir Bozkurt, Helal Enerji Gıdası diye açıkladığı gıda konusunda, özellikle spor kamuoyunda nasıl karşılanacağı şimdiden merak ediliyor.

333333

YORUMLAR

  1. Ali dedi ki:

    Göğsümüz kabarıyor sizin gibi şuurlu Müslümanların azmini görünce, Allah sizin sayınızı arttırır inşallah.

  2. sema dedi ki:

    Allah ilmini arttırsın Münür amca, örnek bir insansın sen.

  3. H.Murat dedi ki:

    Öncelikle Münir Bey abimizi tebrik etmek istiyorum. Hakikaten bu sahada iyi niyetli insanları bulmak oldukça güç. Çünkü enerji içecekleri maalesef yahudi lobisi ve siyonizmin tekelindedir. Zaten spor müsabakalarında dopinglerin yaşanması bunun bir ispatıdır.
    Bir akademisyen olarak “helal içecek” üretiliyor olması hem onur verici bir davranış, ayrıca bunun Bayburt’tan çıkmış olması da bir kıvançtır. Kendisinin “Lokman Hekim” olarak tanınması da bunun bir göstergesidir. Hayatı boyunca Hakk’ın ve haklının yanında olan Muhterem Abimiz eğer etkililer ve yetkililer tarafından elinden tutulursa dünya çapında başarılara imza atacağından endişemiz yoktur. Çünkü O, bu görevi maneviyattan almıştır. Biz de buna şahit olanlardanız.
    Yrd.Doç.Dr H.Murat Kumbasar
    Atatürk Üniv. İlahiyat Fak. İslam Hukuku ABD

  4. Faruk Nafiz dedi ki:

    Lokman Hekim diye bilinen ve bizim 50 küsur yıldır tanıdığımız Hacı Münir Bozkurt ağabeyimizi gıpta ve ilgi ile izliyoruz, muhtemelen 30 küsur yıldır.. Özellikle Sağlık açısından İnsanlığa yapmış olduğu hizmetleri yakından bilen birisi olarak bu son derece önemli “buluşu” ile de şaşırdık dersek yalan olur, zira o bunu hep yapıyor… Böbrek hastalıklarından, Karaciğer ve aklımıza, başımıza gelen tüm hastalıklara tıb’bın aciz kaldığı yerlerde tebabet bilgisiyle yapmış olduğu “özel terkip”lerin biçare ve şifasız dertlere çare olduğu ve bulduğunu yazmamıza gerek yok sanırım..

    Piyasada bir takım şarlatanların TV. ler de reklam yaptığı gibi “arısız bal” değil, gerçekten bal gibi bal’dan her derde deva şifâkar olan bir istikamet ehlinden bahsediyorum..

    Son zamanlarda mevcut siyasetin hem genel, hem de lokal olarak önüne set çektiği bu değerli “alaylı bilim erbabı” dostumu tebrik ediyorum… Ve onu tanıyanlardan, dostlarından, özellikle de hemşehrilerinden desteklerini esirgememelerini istirham ediyorum.

    Tanıyanlar bilir ki, Münir Bozkurt “Allah’tan Korkar”, laf ile değil; hakikaten korkar vesselâm…

  5. hasan dedi ki:

    Münir hocam Allah (c.c.) senden razı olsun uğraşların için ancak insanlar alışmış haram yemeye helal’e malesef pek ilgi yok.

  6. mehmed dedi ki:

    Münir hoca şöhret afattır diyen ve bu yüzden tanınma gayreti olmayan birisidir. Aslında o dünya çapında bir mucittir. Buluşları ona hayat verir. Kendini insanlığa hizmete adayan ve Bayburt’u Dünya’ya tanıtan önemli bir şahsiyettir. Benim bildiğim kadarıyla bu son helal sporcu gıdasıyla buluşları 20 civarında buluşa imza atan asrın mucididir. Kendini tebrik ediyor, hizmetlerinin ve araştırmalarının devamını diler, saygılar sunarım.

  7. YALÇIN dedi ki:

    bayburt lu olarak guru duydum ve sonuna kadar destek olmak lazım derım sadeece bayburt ta degıl tm bayburtluların turkıyede …….tesekkurler bayburt