Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

Bayburtlu Milli Futbolcu Çalhanoğlu’ndan Belediye Başkanı Pekmezci’ye ziyaret

Bayburtlu Milli Futbolcu Çalhanoğlu’ndan Belediye Başkanı Pekmezci’ye ziyaret
13 Temmuz 2023 08:16 | Son Güncellenme: 13 Temmuz 2023 08:17
A+
A-

İtalya’nın Inter takımında forma giyen ve A Milli Takımın kaptanı olan Hakan Çalhanoğlu, tatil için geldiği baba ocağı Bayburt’ta Belediye Başkanı Pekmezci’ye ziyarette bulundu.

İtalya’nın İnter takımında forma giyen milli oyuncu Çalhanoğlu’nu makamında ağırlayan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Millî gururumuz, dünyaca ünlü futbolcu hemşehrimizi şehrimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kendisiyle her zaman gurur duyuyoruz. Başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

Pekmezci’ye misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden Çalhanoğlu ise, 3 günlüğüne memleket ziyareti için geldiği Bayburt’ta büyük bir coşkuyla karşılandığını belirtti.

Ziyaret anısına milli futbolcuya hediye takdim eden Pekmezci’ye Çalhanoğlu da imzalı Inter forması hediye etti.

Çalhanoğlu’na belediye ziyaretinde Bayburt Kültür ve Turizm İl Müdürü Bekir Kurtoğlu, babası Hüseyin Çalhanoğlu, oğlu Ayaz Çalhanoğlu, amcası Yaşar Çalhanoğlu, yeğeni Bedirhan Çalhanoğlu ve Bayburtspor eski kaptanı Recep Gümüşhaneli eşlik etti.

Bayburt Belediyesi ziyaretini tamamlayan Milli Takım kaptanı Çalhanoğlu, Başkan Pekmezci ile birlikte Bayburt Belediyesi tarafından hizmete açılan Bamsı Beyrek Seyir Terası’na geçti. Burada cam terasa çıkan Başkan Pekmezci ile milli futbolcu Çalhanoğlu bir süre sohbet ettiler.

Ailesiyle birlikte Bayburt’ta bulunan Çalhanoğlu, memleketinde geçireceği 3 gün boyunca çeşitli etkinliklere katılacak.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.