Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburtlu kız ve erkek öğrenciler bilek güreşinde Türkiye finallerinde

Bayburtlu kız ve erkek öğrenciler bilek güreşinde Türkiye finallerinde
1 Nisan 2023 15:59 | Son Güncellenme: 1 Nisan 2023 16:00
A+
A-

Ardahan’da düzenlenen okul sporları bilek güreşi müsabakalarında Bayburt’tan kız ve erkek öğrenciler Türkiye finallerine yükselme başarısını elde ettiler.

Okul sporları kapsamında Ardahan’da yapılan bilek güreşi müsabakalarında Bayburt’u temsil eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Yunus Emre Yılmaz 45 kiloda sol kol bölge 1.’si, Berat Canpolat 70 kiloda sağ kol bölge 2.’si olarak Bayburt’u Türkiye Finallerinde temsil etmeye hak kazandı. Yiğitcan Dursun ve Mehmet Emin İpek ise yarışmaları 4. olarak tamamladı.

Bayburt Lisesi öğrencilerinden Ebubekir Mutlu 60 kiloda sağ ve sol kol bölge 1.’si, İsmail Hakkı Saka 75 kiloda sol kol bölge 2.’si, Ömer Faruk Kiki ise +75 kiloda sol kol bölge 2.’si olarak Bayburt’u Türkiye Finallerinde temsil etmeye hak kazandılar.

Kop Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Talip Polat 50 kiloda sağ kol bölge 1.’si olarak Türkiye Finallerine yükselirken, Şükrü Doğukan Dindar da yarışmaları 5. olarak tamamladı.

Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi öğrencilerinden Melisa Okumuş 45 kiloda bölge 1.’si, Hacer Zengin 60 kiloda bölge 3.’sü, Nursena Okumuş ise 50 kiloda bölge 3.’sü oldu.

Genç kızlar Türkiye finallerinde

Ardahan’da aynı turnuvada yapılan Genç Kızlar bilek güreşi müsabakalarında Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi öğrencilerinden Melisa Okumuş 55 kiloda sağ ve sol bölge 1.si, Rümeysa Güçlü 45 kiloda sağ kol bölge 1.si sol kol bölge 2.si, Hacer Zengin de 60 kiloda sol kol bölge 1.si olarak Türkiye Finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazanırken Hacer Zengin 60 kiloda, Nursena Okumuş ise 50 kiloda sağ kol bölge 3.sü oldu.

 

 

 

YORUMLAR

  1. ahmet dedi ki:

    iyi bir yaraya parmak basmışsınız