Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Bayburtlu iki kardeş denizde boğularak hayatını kaybetti

Bayburtlu iki kardeş denizde boğularak hayatını kaybetti
12 Ağustos 2020 21:51
A+
A-

İstanbul Şile’de denize giren Bayburtlu üç kardeşten ikisi Cüneyt  ve Hakan Şentürk boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Şile’nin Çayırbaşı Mahallesi’nde üç kardeş, Cüneyt Şentürk (22), Hakan Şentürk (18) ve Emir Şentürk (11) plajdan denize girdiler. Dalgalı denizde bir süre sonra akıntıya kapılan üç kardeş denizden çıkabilmek için mücadele etmeye başladılar. Ağabey Cüneyt Şentürk küçük kardeşi Emir Şentürk’ü sudan çıkarmayı başardı. Daha sonra akıntıya kapılan ve denizde uzaklaşmaya başlayan Hakan Şentürk’ü kurtarmak için Cüneyt Şentürk tekrar dalgalı denize girdi.

Yaşananların haber verilmesi üzerine Jandarma ve sağlık ekiplerine ile vatandaşlar plaja geldiğinde Cüneyt ve Hakan Şentürk denizde görünmüyordu. Sahil Güvenlik Komutanlığı, jandarma ve itfaiye arama kurtarma ekipleri denizde iki kardeşi bulmak için çalışma başlattı. Akşam saatlerinde Hakan Şentürk’ün cansız bedenine ulaşılırken, sabah saatlerinde ise Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı helikopterinde destek verdiği arama  çalışmalarında Cüneyt Şentürk’ün cansız bedeni plajdan 180 metre açıkta bulundu. Denizden çıkarılan iki kardeşin cansız bedeni Şile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bayburtlu olan ve Şile’de yaşayan Şentürk ailesinin evlatlarının cenazeleri İstanbul Şile Çayırbaşı Köyünde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

 

YORUMLAR

  1. ESLEM dedi ki:

    AMCAMIN KIZININ ÇOCUKLARIYDI. HER İKİSİ DE GENCECİK YAŞTA TOPRAĞA GİRDİLER. TAKDİRİ İLAHİ BÖYLEYMİŞ. ACIMIZ ÇOK BÜYÜK. MEKANLARI CENNET OLSUN…

  2. Poyraz dedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekanlaricennet olsun inşallah ailesine sabırlar versin