Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburtlu Babanın Kızı İçin Yardım Çığlığı

Bayburtlu Babanın Kızı İçin Yardım Çığlığı
4 Eylül 2018 21:01 | Son Güncellenme: 8 Eylül 2018 22:42
A+
A-

İstanbul Şirinevler’de yaşayan Bayburtlu 24 yaşındaki Tuğçe Yıldız’ın çok acil kalp nakline ihtiyacı olduğunu söyleyen baba Vahit Yıldız, kızı için organ bağışı bekliyor.

Üç yıl önce kalp yetmezliği teşhisi konulan Tuğçe Yıldız’ın önceki gün duran kalbi güçlükle çalıştırıldı. Makineye bağlı olarak yaşamını sürdüren genç Tuğçe için doktorlar tek çarenin kalp nakli olduğunu söylüyorlar. Genç kız organ nakli bekleyenler listesine alındı. Tuğçe’nin babası Vahit Yıldız, Tuğçe’nin abisini 4 yıl önce kalp yetmezliği yüzünden kaybettiklerini, aynı acıyı kızı için de yaşamak istemediklerini belirterek, hastaneye ne zaman bir cenaze aracı gelse, Tuğçe için geldiğini sandığını dile getirerek herkesin organ bağışı konusunda duyarlı olmasını istedi.

Tuğçe acil hasta listesinde

Tuğçe genç olduğu için kalbindeki yıpranmanın daha fazla olduğunu dile getiren Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevdet Koçoğulları, bağışlanacak ilk uygun kalbin Tuğçe’ye nakledileceğini ve bunun için de hastanedeki doktorların 7/24 teyakkuzda olduğunu söyledi.

Tek çaresi kalp nakli

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde. Ventriküler destek cihazına bağlı olarak yaşamını devam ettiren Yıldız’ın hayatta kalmasının tek çaresi kalp nakli.

İrtibat tel: 05424340878

https://www.youtube.com/watch?v=iKGul8T-x4w

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.