Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’a Çağrı Merkezi Açılıyor

Bayburt’a Çağrı Merkezi Açılıyor
19 Ekim 2016 22:17 | Son Güncellenme: 26 Ekim 2016 15:07
A+
A-

Bayburt yıllardır istediği çağrı merkezine kasım ayında kavuşuyor.

Çağrı merkezi müjdesini veren AK Parti Bayburt Milletvekili Doç.Dr.Şahap Kavcıoğlu,”CMC (Customer Management Center) Firması tarafından Digiturk Çağrı Hizmeti için Bayburt’ta açılmasına karar verilmiştir. Kasım ayı içerisinde çağrı merkezinin kurulacağı ilimizde 150 kişi istihdam edilecektir. Bu konuda başta sayın bakanımız Naci Ağbal olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Bayburttumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  1. birisi dedi ki:

    ne zaman yapımına başlanacakmış bir de ne zaman biter bilen varsa yazsın lütfen

  2. nazlı dedi ki:

    başvuru şartları ne? başvurular ne zaman yapılacak

  3. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    ÇAĞRI MERKEZİNİ BAYBURT’A KAZANDIRAN VE EMEĞİ
    GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ….
    Bayburt’un İMARINI da başlamayı , aynı heyecanla bekliyoruz….
    BAYBURT YIKILARAK DÜZELİR , sloganımızı hatırlatırız….!

  4. yakup dedi ki:

    İşte bu!

  5. FATİH dedi ki:

    İŞ BAŞVURUSU YAPACAK OLAN ARKADAŞLAR EĞER AKP DE AKTİF DEĞİLSENİZ BOŞUNA HEVESLENMEYİN. BEN AKP YE AİLEMDE DAHİL OY VERİYORUM AMA YETERLİ DEĞİL 1 YIL HASTENE KOŞTURDUM SAĞA SOLA KOŞTURDUK DURDUK SONUÇ İSTANBULA GÖÇ ETTİM. SEBEP OLANDAN ALLAH SORSUN HESABINI BURNUM SIZLIYO VATANIM AKLIMA GELDİKÇE.

  6. cemal dedi ki:

    Bu güzel hizmeti için sayın vekilimize teşekkür ederim. Ancak Bayburt’taki ak parti yönetimi yine bu işede her zamanki gibi kendi hısım akraba ve yandaşlarını yerleştirecektir.

  7. Ali dedi ki:

    Başta Sayın Bakanımız Naci Ağbal Beye, Sayın Milletvekilim Şahap Kavcıoğlu Beye teşekkür ederim.Ankara’da ne kadar kaliteli temsil ediliyorsak yerel hiç bu kadar çukur olamazdı. tezat yerelde. Bu da kaliteli hizmet almamızı engelliyor. derhal heryönüyle yerele çözüm bulunmalı.

  8. ugur dedi ki:

    bayburt da en büyük sıkıntı bence hastane ve iş imkanı . ya nası olcak ben anlamıs degılım nası olsa bayburt umuz ak partı tulum cıkarıyo o yuzden yatırıma gerek duymuyolar cok yanlış bence herkeze hayırlı gunler

  9. YAVUZ dedi ki:

    TÜM TÜRKİYE ÖZELİKLLE BAYBURTLU VATANDAŞLAR DUYSUN……..SAYIN BAKAN NACİ AĞBAL BEYFENDİNİN KIYMETİNİ DEGERİNİ ÇOK AMA ÇOK İYİ BİLMELERİ GEREK.BAYBURTLU BÖYLE FIRSATI YÜZ SENE DAHA GEÇSE HAYATTA GÖREMEZ..ÜSTELİK BÖYLE ÇALIŞKAN BAKANI BULMAZ.BAYBURTA YAPILACAK OLAN NE VARSA SAYIN BAKANIMIZ VARKEN YAPTIRALIM…TÜM BAYBURTTAKİ YETKİLİ VALİLİK ,BELEDİYE, KARA YOLLARI, ÖZEL İDARE ARTIK NE KADAR PROJE VARSA EN İYİ SEÇENEKLERİ LÜTVEN DEVLETE SUNUMU YAPILSIN…..AMA MALESEF BURDAN HİÇ UMUTLU DEGİLİM……..BİRİNCİSİ ŞU BELEDİYEDEN YOLLARDAN YADA BELEDİYEYE AİT OLAN SORUNLARIN ŞİKAYETİ SAYIN BAKAN OLUYOR…SAYIN BAKAN TÜM MÜTAVAZİLİĞİ İLE DİNLİYOR ÇARE BULUYOR..BAKIN DİGER ŞEHİRLERİN BAKANLARINA MİLYON DOLARLIK TRİLYONLARCA PROJE SUNULURKEN BİZ HALE BAKAN BEYİ HER GÖRDÜĞÜMÜZDE YOLLARIN SORUNUNU YADA BAŞKA ŞEYLERLE GİTMEMEMİZ GEREK .BAYBURTUN SORUNLARINI HERKEZ BİLİYOR.BİTMEYEN YOLLAR BİTMEYEN KALDIRIM SÖKME YAPMALARI KISACA KAZMA KÜREK DERDİ BİTMEZ BU MEMLKETİN…ŞEHRİMİZİN KADERİNİ KENDİ ELİMİZLE VİRANE ŞEHİRE DÖNÜŞTÜRMEYELİM………BAYBURTA YAPILACAK İLK ŞEY FABRİKALRDIR..İKİNCİSİ TAM DONANIMLI HASTANEDİR ÇÜNKÜ ZAVALILI İNSANLAR ERZURUM TRABZONDA AYLARCA KALMAKTAN BIKTI HASTASIDA REFAKATCİSİDE….ÜÇÜNCÜ İSE BAYBURTA TAM PROFESYÖNEL BİR ŞEKİLDE BELEDİYE BAŞKANI VE EKİBİ GELMESİ GEREK..VE ÖZELİKLE ŞUNUDA BELİRTİYİM BAYBURTTA MÜTHİŞ BİR ŞEKİLDE KONUT SATIŞI VAR ALANLARIN ÇOGU ZENGİN KISMI ÇOGU ADAMIN 7,8 TANE DAİRESİ VAR ALLAH RAZI OLSUN İHTİYAÇLI ADAMA EV BIRAKMADILAR.

  10. İşsiz dedi ki:

    Başvurular ne zaman ve nereye olucak

  11. yusuf dedi ki:

    SAYIN VEKİLİM SÖZÜNÜZDE DURDUNUZ HELAL OLSUN DEMEKTEN BAŞKA NE DİYEBİLİRİZKİ.KEŞKE DİĞER SİYASETÇİLERDE SİZİN GİBİ OLSA.