Dolar 32,4953
Euro 34,5758
Altın 2.498,24
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 17°C

Bayburt’a 250 Kişiyi İstihdam Edecek Yatırım Geliyor

Bayburt’a 250 Kişiyi İstihdam Edecek Yatırım Geliyor
19 Temmuz 2019 14:45
A+
A-

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi’ne 250 kişiye istihdam sağlayacak ihracata yönelik bir yatırım geliyor.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yatırımcılar için cazip fırsatlar sunan Bayburt OSB’ye yeni yatırımlar geliyor. Türk patentli inovatif yapı malzemesi EPS Blok üretimi için Arslantürk Group tarafından hayata geçirilen 70 milyon liralık yatırımın ardından OSB’de ihracata yönelik üretim gerçekleştirecek bir firma için daha tahsiste bulunuldu.

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren İstanbul merkezli Tasarasta firması ilk etapta 250 kişilik istihdam sağlaması öngörülen fabrika için Bayburt’u tercih etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret eden firma yetkilileri Akın Akdağ ile Bülent Öztürk yatırım hakkında bilgiler verdi.

Vali Pehlivan, ilgili konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunduğu Akdağ ile Öztürk’e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyarette Bayburt OSB Müdürü Murat Türkoğlu da yer aldı.

YORUMLAR

  1. Hürriyet nazli dedi ki:

    Bu işe çok ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz paketleme isi istiyorm acil ise ihtiyacım temizleme bayburtda merkezdeyim Işe ihtiyacım var is arıyorum lütfen bana yardımcı olurmuşuz bayburt da is ariyorm

  2. Bayburtlu dedi ki:

    Bu ekonomi de Duydumki yatırımcı gelmiyormuş. Gardaşım müdür oldu yatırımcı geldi. Siftahı 250 kişilik yatırımcıdan Bereketi ALLAH tan. Genç dinamik ve iş yapacak müdürlere ihtiyaç var. Müdürlügün hayırlı olsun.

  3. Vatan dedi ki:

    Osb müdürü Murat Türkoğlu göreve başlar başlamaz ilk yatırımcıları Bayburt’ta tutması büyük başarı. Bayburt’ta bilinen bir gerçek var iş imkanı yok herkes İşkur projelerini dört gözle bekliyor. Diğer bütün illerde toplum İşkur’un ne olduğunu bilmez iken Bayburt’ ta İşkur Toplumun 2. adresi gibi oldu. Yatırımcı getirilmesi ve iş imkanı sağlanması konusunda Osb teşekkür eder diğer kurumlardan da bu tür yatırımcılar bekleriz. 250*4=1000 kişi !

  4. GÜRSEL KARAPINAR... dedi ki:

    Ekonomik daralmanın zirvede olduğu zamanda büyük cesaret…
    Bu yatırımcı arkadaşları kutluyor….
    Başarılarının devamını diliyorum….