Dolar 32,5184
Euro 34,7960
Altın 2.420,82
BİST 9.746,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Bayburt Yediği Golle Uyandı

Bayburt Yediği Golle Uyandı
15 Şubat 2017 16:58 | Son Güncellenme: 15 Şubat 2017 18:34
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor kendi sahasında ağırladığı Kütahyaspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek puanını 33’e yükseltmiş oldu.

Soğuk havada başlayan karşılaşmanın 26 dakikası her iki takımın futbolcularının isteksiz mücadelesine sahne oldu. Kütahspor’un 27. dakikada geliştirdiği atakta  Abdülkerim Kılıç topu ağlara gönderdi ve konut katım 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra kendine gelen ve top oynamaya başlatan Bayburt Grup rakip kaleye yüklenmeye ve pozisyonlar üretmeye başladı. 32. dakikada Hasan Üstübücü ceza sahası çaprazınzan attığı golle ev sahibi ekip durumu eşitledi 1-1.

Rakip kaleyi abluka altına alan Bayburt Grup 42. dakikada Batuhan Er’in kaydettiği golle 2-1 öne geçti ve ilk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı.

Ligde 17. sırada bulunan ve sahadaki mücadelesiyle zayıf bir ekip görünümü sergileyen Kütahyaspor maçın ikinci yarısına aynı futbol anlayışıyla başlarken, ev sahibi Bayburt Grup ise pas yaparak rakibini iyice oyundan düşürmeye çalıştı. Maçın 72. dakikasında ilk golü kaydeden Hasan Üstübücü tekrar sahneye çıktı ve takımının 3. golünü attı 3-1.

İyice oyundan düşen rakibinin üzerine fazla gitmeyen ve Pazar günü deplasmanda oynanacak Karacabey Birlikspor’ maçını düşünen Bayburt Grup, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyunu iyice soğutmaya çalıştı. 79. dakikada skoru belirleyen gol Batuhan Er’den geldi ve Bayburt Grup Kütahyaspor’u 4-1 mağlup etmiş oldu.

Aldığı galibiyetle ligde 8. sıraya yükselen Bayburt Grup Özel İdare Spor Pazar günü deplasmanda Karacabey Birlikspor’la karşılaşacak. 

Haftanın maç sonuçları

Bayburt Grup Özel İdare 4 – 1 Kütahyaspor

Beylerbeyi 3 – 3 24 Erzincanspor

Kocaelispor 1 – 0 Manavgatspor

Çorum Belediyespor  2 – 0   Cizre Spor

Kartalspor 1 – 0 Van BBSK

Kozan Belediyespor  2 – 0 Tekirdağspor

Altay 2 – 0 Erzin Belediyespor

Sancaktepe Belediyespor 1 – 1 Gölcükspor

Kızılcabölükspor 0 – 1 Ankara Demirspor

Bayburt Grup Özel İdare  4 – 1 Kütahyaspor

https://www.youtube.com/watch?v=K8Jmc8Rnl8A

YORUMLAR

  1. ibrahim dedi ki:

    inşallah hepböyle devam ederiz

  2. Seyyah dedi ki:

    Bu galibiyetin anlamlı olması için deplasmanda kazanacaksın
    yoksa ilk beşe nasıl gireceksin…?
    Bu hafta inşallah kazanırız…Rahat oynayalım, 3 puan bizim…
    Başarılar diliyorum…

  3. ali dedi ki:

    amigo ali. efsane geri döndü böyle oldu skor 4-1 aynen….