Dolar 32,5641
Euro 34,7152
Altın 2.488,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Bayburt Vakfının iftar sofrasına yüzlerce vatandaş katıldı

Bayburt Vakfının iftar sofrasına yüzlerce vatandaş katıldı
17 Nisan 2022 18:50 | Son Güncellenme: 19 Nisan 2022 10:19
A+
A-

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı, Bayburt’ta Cumhuriyet Caddesinde kurduğu iftar sofrasında Bayburtlularla bir araya geldi.

Bayburt esnafına katkı sunan iftar sofrası etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet caddesine konan iftar sofralarına yüzlerce vatandaş katılarak orucunu açtı.

Bayburt Vakfı Başkanı Başkanı İsrafil Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu üyelerinin katıldığı iftar öncesi Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman,  “Bugün burada Bayburtlu hemşehrilerimizle birlikte ramazan ayının heyecanını, bereketini ve paylaşma sevincini yaşadık. Bütün lokantalar, cadde ve çadırın tamamı iftar programıza katılan vatandaşlarımızla dolmuş durumda. Gerçekten ramazan günleri Bayburt’ta bir başka yaşanıyor. Buda Bayburt’un maneviyatını gösteriyor. Yaşadığımız pandemi sonrası halkımızın dostlarımızın bir masada bir araya gelmeye, paylaşmaya dertleşmeye ihtiyacı var. Ramazan sofraları bunun gerçekleşmesi için önemli bir vesile oluyor. Ramazan ayının bereketiyle insanların kalpleri birbirlerine ısınıyor. Bizler bunu Bayburt’ta gördük ve yaşadık. Bu nedenle Ben Bayburt halkına teşekkür ediyorum. Bayburtlu olduğum içinde gurur duyuyorum. İftarımızı büyük bir gurur içerisinde paylaşmış olduk. Bize destek veren sayın valimize ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bize destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bayburt Vakfımız hayır işlerine son sürat devam edecektir. Herkesten Allah razı oldun” dedi.

 

 

YORUMLAR

  1. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    Bayburt Hizmet Vakfı olarak ,490 kişiye burs veriyoruz, buna üzülmüyoruz da, cumhuriyet caddesinde sevap işlediğimizi zannedip, İSRAF yemeğine seviniyoruz.. Allah akıl, fikir, feraset vere ne diyelim, şimdi soruyorum vere bileceğiniz kaç öğrencinin burs parasını sarf ettiniz..?

  2. Hakan dedi ki:

    Yakışır bayburduma böyle güzellikler