Dolar 32,5457
Euro 34,8627
Altın 2.427,60
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Bayburt Vakfı’ndan Burs Alan Öğrenciler için Sergi Düzenlendi

Bayburt Vakfı’ndan Burs Alan Öğrenciler için Sergi Düzenlendi
27 Aralık 2021 13:41 | Son Güncellenme: 27 Aralık 2021 13:57
A+
A-

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından Bursiyer Öğrenciler yararına düzenlenen  Hüsn-i Hat Resim , Tablo ve Yöresel El Ürünlerinden oluşan sergisi  Karadeniz  Vakfı İbrahim Cevahir Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

İş adamlarının STK temsilcilerinin ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergide konuşma yapan Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı  Başkanı Av. İsrafil Kahraman;  “Bayburt Vakfı  tüm Bayburtluların vakfıdır kültürümüze geçmişimize sanatımıza ve sanatçımıza sahip çıkmamız  gerekir.  Eğitim ve öğretim gören öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir onlara yatırım yapmak geleceğimize katkı sağlamaktır.  1996 yılından bu yana vakfımız 9 binin üzerinde öğrenciye burs vermiştir. Bu etkinliğimizde Bayburtlu sanatçılarımız eserlerini sergileyerek bizlere katkı sağlamışlardır.  Bu vesile ile Bahattin Kumbasar, Yüksel Yılmaz, Ali Aslanhan, Sevim Ataner  ve  Bayburt belediyesine,  Bayburt il Kültür Müdürlüğüne , Maslak yöresel ürünlerine  ayrıca  sergimize katılan iş adamlarımıza ve STK başkanlarımıza  ve değerli hemşehrilerimize  teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Türkiye genelinde, 481 kişiye burs verirken, Üzülmesi ve yüzü kızarması gereken Vakıf yöneticileri değil , tüm Bayburtlulardır.. Bu faaliyetleri küçümsemiyor ve hakir görmüyorum, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirir.. Cennetin anahtarını ,kapısını tarikat ve cemaatlerde görüp ,onlara sağılan Bayburtlulara sitem ediyorum. Bunlara yardım ederken ,acaba kaç Bayburtlu nasipleniyor.? kime gidiyor.? haberleri yok. Lütfen Bayburt Eğitim Vakfını daha güçlü yerlere taşıyalım.. Bu kurumun , vakfımızın kıymetini bilelim.. Selamlar.