Dolar 32,5564
Euro 34,8514
Altın 2.437,32
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Bayburt Vakfına tahsis edilen bina eğitime kazandırılacak

Bayburt Vakfına tahsis edilen bina eğitime kazandırılacak
4 Eylül 2021 20:28
A+
A-

Bayburt şehir merkezi Tuzcuzade Mahallesinde bulunan ve 6 yıl önce kapatılan dershane binası, yeniden eğitime hizmet için Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfına tahsis edildi.

15 Temmuz öncesi FETÖ’nün dershanesi olan ve daha sonra devlet tarafından el konularak kapatılan 6 katlı bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfına tahsis edildi. Vakfın yöneticilerinden alınan bilgiye göre, bina içerisinde yapılacak olan tefrişat sonrası yeniden öğrencilere hizmet veren bir bina haline dönüştürülecek.

Binanın ne zaman hizmete gireceği konusunda şimdilik kesin bir tarih verilmedi.

 

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Hayırlı olsun diyorum..!
    Fakat bu bina , o sokakta ki .çirkin yapılaşmanın önünü açan ilk binadır..
    Eski hastane caddesi, kümbetten, pönsereğe kadar en güzel sokaktı…O zamanlar bu FETÖCÜLERE imar vermemek mümkün mü..? verdik , keşke bu binanın karşı sırasını bozmasaydık…. O sokakta şimdi güneşi göremiyoruz, tünelden geçer gibiyiz , bent mahallesi ve semerciler gibi…. Peki halen bu tahribatlar niye devam ediyor..? Niye trafikten şikayetçi oluyoruz….? Bayburt’a hangi icraatı görüyorsak geçmişte , şimdi , yanlış ve içimizi sızlatıyor… Habere konu olan binayı görünce ,hatırlatmak zorunda kaldım.. Bayburt’u muzu Allah kurtara….