Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Vakfı, Trabzon’da 49 yıllığına öğrenci yurdu kiraladı

Bayburt Vakfı, Trabzon’da 49 yıllığına öğrenci yurdu kiraladı
9 Ocak 2021 17:18
A+
A-

Bayburt Vakfı Trabzon Ortahisar’da 49 yıllığına öğrenci yurdu kiraladı.

Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait olan ve 49 yıllığına Bayburt Vakfı tarafından kiralanan öğrenci yurdunda yaklaşık 200 öğrenci kalacak. İçerisinde tadilat yapılacak olan bina 2021 yılının Ağustos ayı gibi hizmete girmesi bekleniyor.

Trabzon’daki öğrenci yurdunun kiralaması süresince, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt eski Milletvekili Prof.Dr.Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri ve Trabzon Bayburtlular Dernek Başkanı Sadettin Okay’ın önemli katkıları bulunuyor.

Diğer taraftan, Bayburt Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri bu güne kadar bir çoğunu hala tanımadığı Bayburt’ta hizmet veren yerel basın emekçilerini ancak bu ve benzer haberlerin yapılmasını istedikleri zaman, arama zahmetinde bulunduklarını belirtmekte yarar var…

 

YORUMLAR

  1. Salih GÜVELİ dedi ki:

    Trabzon da ilgili binanın hizmet üretmek için Bayburt Vakfına kazandarılmış olması önemli bir hizmettir.
    Bu konuda emek sarf eden ehrekese teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.
    Bu emeğin sarf edilmesinde en önemli başlangıcı Trabzon Bayburt Dernek Başkanı Sadettin OKAY beyini verdiğini belirtmek isterim.
    Başkan olaak bulunduğu yörede boş durumuyor ve ne hemşehrilerimize ne katkı suna bilirim diye dert etmek lazım, kendilerinin duyarlılıığı nedeni ile teşekkür ediyorum.
    Sadettin bey ve devamında Sn KAVCI nın, Sn KAHRAMAN ın ve tüm emeği geçenler , demek ki istenildiği zaman üretkenlik ola biliyor, bunun için diğer konularda da üstün gayretlerin devam etmesini arzuluyor.
    Örnek mi, TREN konusu. bu konununda gayretler sarf edildiği takdirde olmasının olasılığının yüzde yüz olduğunu düşünüyorum.

  2. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Çok uzun süren, gayret ve çabalarla bu bina BAYBURT’ta kazandırılmıştır.. Bayburt Eğitim Kültür Vakfımıza, Trabzon Bayburtlular derneğine, vekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı arz ve teşekkür ederiz…Saygılarımla..