Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 2°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt Üniversitesi’nin TRT Haber’de Tanıtımı Yapıldı

Bayburt Üniversitesi’nin TRT Haber’de Tanıtımı Yapıldı
2 Ağustos 2021 12:00
A+
A-

Tercih döneminin başlamasına az bir süre kala, üniversite adayı öğrencilere yönelik yürütülen tanıtım çalışmaları kapsamında Bayburt Üniversitesi, TRT Haber’de yayımlanan “Öğrenci İşleri” programının konuğu oldu.

Aday öğrencilere doğru tercih noktasında önerilerde bulunulan program kapsamında; Bayburt Üniversitesi bünyesinde var olan fakülteler, meslek yüksekokulları ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ayrıntılı olarak tanıtıldı. Bununla birlikte, Bayburt Üniversitesinde yer alan araştırma merkezleri, bölüm ve programlar ile üniversitenin sosyal donatıları hakkında bilgiler de verilerek, üniversite adayı gençler Bayburt Üniversitesini tercih etmeye davet edildi.

Programda, Bayburt Üniversitesinin sahip olduğu imkanların yanı sıra öğrenciler için oldukça önemli olan şehirde yaşama ilişkin bilgilere de yer verildi. Bayburt’un tarihi ve kültürel mekanları, gezilecek yerleri, konaklama ve ulaşım imkanları ile yurt, apart ve ev fiyatları hakkında da açıklamalar yapıldı.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in de açıklamalarda bulunduğu, TRT Haber kanalında yayımlanan ‘Öğrenci İşleri’ programına Bayburt Üniversitesi Youtube sayfasından ulaşılabilir.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.