Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Üniversitesine Yeni Bir Birim Daha Açılıyor

Bayburt Üniversitesine Yeni Bir Birim Daha Açılıyor
20 Ekim 2015 15:40 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2020 17:01
A+
A-

Yüksek Öğretim Kurulu, Bayburt Üniversitesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu açılmasına onay verdi.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Hatipoğlu’nun Üniversitemizi ziyaretiyle birlikte gündeme alınan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, YÖK onayından geçti. Bu süreç içerisinde desteklerini esirgemeyen YÖK Başkanı Sayın Prof.Dr. M.A.Yekta Saraç ve YÖK Genel Kurulu Üyelerine ve Bayburt Milletvekilimiz Sayın Naci Ağbal’a teşekkür ederiz.

Bu Yüksekokul ile Üniversitemizde inovasyon alanındaki bölümlerin açılması sağlanacak. Muhasebe ve Finansal Yönetim, Bankacılık ve Sigortacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Sosyal Hizmetler gibi bölümlerin faaliyete geçmesi planlanıyor. Bu ise 2023 vizyonumuzda Bayburt Üniversitesi’nin gelişmesine ve öğrenci sayısının artmasına imkân verecektir. Yeni Yüksekokulumuzun Bayburt’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Bayburt Üniversitesi Kartal Tepe Çekimi Bayburt Üniversitesi

YORUMLAR

  1. bayburt dedi ki:

    Bir düşünelim haberlere bakıyoruz eğer Bayburt Üniversitesi olmasa ne haber olacak, her gün yeni bir etkinlik her gün farklı şeyler üretiliyor. Eskiden sadece kötü olarak anılan Bayburt Üniversitesi artık güzel haberler ile anılıyor.

  2. dusunur dedi ki:

    sayın vekilimiz ve rektör beyle Bayburt üniversitesi uçuşa geçti, takip etmekte zorlanıyoruz, her iki sinede, bu öz verili çalışmalarında devamlılık ve kolaylıklılar diliyorum. Bayburt’tan bir şey olmaz diyenlerin artık kendilerinden bir şey olmayacağını anlamarı dileğiyle .Bayburt adına hocama ve vekil beye teşekkür ediyorum.

  3. can dedi ki:

    2023 vizyonunda Üniversite hızla ilerliyor. tebrikler sayın rektör…