Dolar 32,5994
Euro 34,8026
Altın 2.503,83
BİST 9.431,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Üniversitesi’nde öğrenciler için ücretsiz “Kızılay Butik Mağazası” açıldı

Bayburt Üniversitesi’nde öğrenciler için ücretsiz “Kızılay Butik Mağazası” açıldı
25 Ekim 2022 21:44
A+
A-

Bayburt Üniversitesi ile Türk Kızılay’ı Bayburt Şubesinin ortaklaşa yürüttüğü kampanya kapsamında ihtiyaç duyan öğrencilere ücretsiz kıyafet temin edecek olan Genç Kızılay Bayburt Butik Mağazasının açılışı Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in katıldığı törenle gerçekleşti.

Hayırseverler ile öğrencileri iyilik hareketinde buluşturan Genç Kızılay Bayburt Butik Mağazası, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen ile Türk Kızılay Bayburt Şube Başkanı Ensar Yerlikaya ve Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Hümeyra Çelik tarafından Kültür Merkezinde açıldı.

Öğrencilere kışlık kıyafetlerin ücretsiz temin edileceği mağazanın açılış konuşmasını yapan Rektör Türkmen, yardımlaşmanın ihtiyaç sorunlarını çözmenin ötesinde toplumda gönül köprüleri oluşturmak gibi bir değerinin olduğunu ve Türk Kızılay’ının gerek yurt içinde gerekse yurt dışında inşa ettiği bağlar sayesinde kültürümüzü layıkıyla temsil ettiğini söyledi.

Rektör Türkmen, “Kültür Merkezimizi yalnızca tüketimin değil, üretimin ve dayanışmanın da gerçekleştiği bir ‘sosyal imalathane’ olarak tasarlamıştık. Açılışına katılmaktan onur duyduğum Kızılay Butik projesi ile ihtiyaç duyan öğrencilerimizle hayırseverler arasında gönül köprüleri kuracağız. İyilik, paylaştıkça çoğalacak!. Kampanyada emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Genç Kızılay Bayburt Butik Mağazasında kış mevsimi için gereken kıyafet çeşitlerinin tamamı bulunuyor. ‘Yalnız Değilsiniz!’ sloganı ile yüzlerce öğrenciye ulaşmayı hedefleyen proje kapsamındaki Butik Mağaza 28 Ekim Cuma gününe kadar açık kalacak. 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.