Dolar 32,5997
Euro 34,8182
Altın 2.496,46
BİST 9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Üniversitesinde Yeni Öğrenci Kayıtlar Başladı

Bayburt Üniversitesinde Yeni Öğrenci Kayıtlar Başladı
3 Eylül 2018 17:43 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2020 16:57
A+
A-

2018-2019 eğitim öğretim dönemi için  Bayburt Üniversitesi’ndeki çeşitli bölümlere yerleşen öğrenciler için kayıt süreci başladı.

3-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan kayıt işlemleri için Türkiye’nin dört bir yanından şehre gelen öğrenciler, evraklarını teslim etti. Heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler, kayıt oldukları bölüm hakkında detaylı bilgi almak için fakülte binalarını gezdikten sonra aileleri ile birlikte şehri gezdiler.  

Kayıt  işlemlerini yaptıran öğrenciler,  Bayburt Üniversitesi’ne yerleşmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Aileler ise, üniversiteyi ve şehri yakından tanımak istedikleri için eşlik ettiklerini belirterek, güven ve huzurun hakim olduğu Bayburt’a gönderdikleri evlatlarının emin ellerde olduğuna inandıklarını ifade ettiler.

Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, mevcut rakamlar göz önünde bulundurulduğunda Türkiye’nin her bölgesinden ve uluslararası birçok coğrafyadan öğrenci profiline ulaştıklarını ifade etti. Yüksek ilgi ve kontenjan doluluklarının memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekleyen Coşkun, yeni kayıt olan öğrencilere başarılar diledi. 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.