Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt Üniversitesi “Türkiye Yüzyılı ve Gençlik” Paneline ev sahipliği yaptı

Bayburt Üniversitesi “Türkiye Yüzyılı  ve Gençlik” Paneline ev sahipliği yaptı
20 Aralık 2022 22:52
A+
A-

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından düzenlenen  “Türkiye Yüzyılı  ve Gençlik” konulu panele Bayburt Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Türkiye Yüzyılı stratejilerinin genç nesil düzleminde ele alındığı panelde, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, lise düzeyindeki öğrencilerin Bayburt Üniversitesini tercih etmesini temenni ettikten sonra panelin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek açılış konuşmasını sonlandırdı.

GENAR Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş moderatörlüğündeki panelde; AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Yeni Şafak- TVNet gazetecisi Taha Hüseyin Karagöz ve Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk ülkemizin gelecek yüzyılı hakkında dikkate değer değerlendirmelerde bulundu.

Bayburt Üniversitesinde bulunmaktan ve panelde konuşma yapmaktan duydukları gururu dile getiren panelistler teşekkürlerini sunduktan sonra soruları cevaplandırarak paneli sonlandırdı.

Busenaz Sürmeneli Spor Salonunda düzenlenen panele; Vali Cüneyt Epcim, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman, kurum amirleri, akademisyenler, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. murat paşa dedi ki:

    Arkadaş bu ne aymazlık böyle. Ayıptır,yazıktır ,günahtır. Bayburt vakfını kuranlar, siz bu vakfı iktidar partisinin ayaklarının altına paspas edin diye mi kurdu. Siyaseti oraya sokanlar Bayburtlular arasına nifak sokuyorlar. Türkiye yüzyılıymış. Öyle bir yüzyılı ancak parti adı ile anasınız bu yaptığınız suçtur. Bu millet bir yüzyıl ismi alacaksa o da TÜRK YÜZYILI olur. Açılım halen devam ediyor sizde buna ayakçılık yapıyorsunuz. Türk demesini öğreneceksiniz. Vakfı terkedin gidin siyasetinizi istediğiniz yerde yapın. O vakıf babanızın malı değil.

  2. abdurrahim bayburtlugil dedi ki:

    ulaşım..,kop tüneli gündeme geldimi acaba.?,tüneli açmak galiba 25 yıl sürer.,talihsiz bayburt.

    1. Ali dedi ki:

      O konuyu geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi il Başkanı dile getirdi 4-5 soru sordu muhatapları dan cevap vermelerini istedi lakin kimseden ses çıkmadı.

  3. Bayburtlu dedi ki:

    Sayın Valimiz acaba muhalet partilerinin organize ettiği bir programa katıldı mı?
    Yada Muhalif Vakıfların organize ettikleri programlara katılıyor mu?
    Ben görmedim gören varsa cevap yazmasını rica ediyorum.
    Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil bey vakfı kullanarak reklamını yapma istifa et sonra siyaset yap tabi bu şehirde şahsının karşılığı varsa…

  4. Ahmet dedi ki:

    Bayburt Vakfı Başkanı yıllardır aday olmak istiyor, madem siyaset yapmak istiyorsun Bayburt Vakfını kullanmayın o vakıf tüm Bayburtluları temsil ediyor olması lazım, sizin siyasi ikbal sağlama hırsınız vakfın saygınlığını yitirmesini sağlıyor.
    Bayburt’lu size prim vermeyecektir bilesiniz. O harcamaları Vakfın parası ile yaptıysanız haramdır bilesiniz.