Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt Üniversitesi öğretin görevlisi Mili Boksör Onur Şipal’e yeni görev

Bayburt Üniversitesi öğretin görevlisi Mili Boksör Onur Şipal’e yeni görev
14 Mayıs 2022 18:29
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi öğretmenliği öğretim elemanlarından öğretim görevlisi Onur Şipal, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Boks Milli Takımı Antrenörü olarak seçildi.

Öğretim görevlisi Şipal, 14-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Fransa’nın Normandia bölgesinde gerçekleşecek olan Uluslararası Okul Sporları Federasyonu Gymnasiade Yaz Oyunlarında boks branşında milli takım antrenörü olarak antrenörlük görev yapacak.  

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen; Bayburt Üniversitesi akademik kadrosunda, dünya şampiyonlukları elde etmiş çok önemli isimlerin yer aldığını ve spor denilince de akla gelen ilk üniversitelerden birinin Bayburt Üniversitesi olduğunu belirterek, ISF’de üstlenmiş olduğu görevinden dolayı öğretim görevlisi Şipal’i tebrik ederek başarılar diledi. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.