Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt Üniversitesi Öğrencisi Deniz Dağdelen bronz madalya kazandı

Bayburt Üniversitesi Öğrencisi Deniz Dağdelen bronz madalya kazandı
9 Haziran 2022 08:39 | Son Güncellenme: 9 Haziran 2022 08:40
A+
A-

İngiltere’nin Manchester şehrindeki Taekwondo Avrupa Şampiyonasında 54 kiloda yarışan ve bronz madalya kazanan Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Deniz Dağdelen, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen’i ziyaret etti. 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette başarılarından dolayı Dağdelen’i tebrik eden Rektör Türkmen, uluslararası arenada ülkemiz adına elde edilen her başarının dünya tarihine bırakılan önemli bir iz olduğunu söyledi. Üniversite olarak bilimi, kültür, sanat ve sporla bütünleştirerek milli değerler üretme hedefinde olduklarını belirten Rektör Türkmen, Türkiye’nin şampiyon sporcularını yetiştiren bir ekol olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini sözlerine ekledi. Rektör Türkmen, gururlandıran başarılarıyla gençlere örnek olan Deniz Dağdelen ve diğer sporculara bir eğitimci olarak teşekkürlerini iletirken, lider nesiller vizyonuna giden yolu birlikte yürümekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kazandığı başarıların, temsil ettiği milli formaya, ülkesine, milletine ve üniversitesine karşı bir tarihsel sorumluluk olduğunun altını çizen Dağdelen ise, öğrencisi olduğu Bayburt Üniversitesi nezdinde Rektör Türkmen’e desteklerinden dolayı şükranlarını iletti.

Ziyarette Dağdelen’e, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Kul, doktora öğrencisi Öğretim Görevlisi Burakhan Aydemir ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Hakan Kırkbir eşlik etti.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.