Dolar 32,5655
Euro 34,7624
Altın 2.488,33
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Bayburt Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Bayburt Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış
1 Kasım 2019 18:11 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2020 16:56
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu öğrencileri “Temiz Çevre, Temiz Gelecek” sloganı ile 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda çevre temizliği etkinliği düzenledi.

Bayburt Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri çevre temizliğinde farkındalık oluşturmak amacıyla Yeni Şehir Parkı (15 Temmuz Şehitler Parkında) “Temiz çevre, temiz gelecek” sloganı ile yaklaşık 60 öğrenci ellerindeki çöp poşeti ile çöp topladılar.

Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Teoman İskender, Yüksekokul Sekreteri Halim Turan Oğulluk ve Adalet Öğrencisi Kulübü Başkanı Esma Şahin, Bayburt Medya’ya etkinlikle ilgili açıklamalarda bulundular.

Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda Adalet Öğrenci Kulübü Danışman hocalığını da yapan Teoman İskender, “ Planladığımız çevre temizliği etkinliğini bugün gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin bu soğuk havada ve sınavlarının olduğu hafta içerisinde fedakarlık yaparak bu etkinliği gerçekleştirirken insanlara çevre temizliği konusunda önemli bir mesaj vermiş oldular. Bu önemli etkinliği görenlerin çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarının mesajını vermeye çalışıyoruz” dedi.

Arkadaşlarıyla birlikte sınav haftasında çevreye olan duyarlıklarını göstermek ve diğer arkadaşlarının da dikkatini çekmek için etkinliği başlattıklarını söyleyen Adalet Öğrencisi Kulübü Başkanı Esma Şahin, “ Soğuk havaya rağmen çevre temizliğine karşı olan duyarlılığımızı göstermek ve bu konuda farkındalık oluşturmak için burada bulunuyoruz. Yaklaşık 60 arkadaşımızla birlikte “Temiz Çevre, Temiz Gelecek” sloganı ile bu işi gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yüksekokul Sekreteri Halim Turan Oğulluk ise, “ Bir çok ilde STK’lar ve bazı gönüllü kuruluşların çevre temizliği konusunda gösterdikleri çabayı görüyoruz. Bizlerde ilimizde bir farkındalık oluşturmak amacıyla yoğun rağbet gören 15 Temmuz Şehitler Parkımızın daha temiz tutulması için öğrenci arkadaşlarımızla birlikte çöpleri toplayarak önemli bir mesaj vermek istedik. Selam olsun elindeki çöpü yüz metre ilerdeki çöp kutusuna atanlara, Selam olsun elindeki sigara izmaritini yerlere atmayanlara, Selam olsun yerlere tükürmeyenlere” diyerek sözlerini tamamladı.

Geniş bir alana sahip olan Yeni Şehir parkında soğuk havaya rağmen öğrenciler tarafından çöplerin toplandığı etkinlik yaklaşık 1 saat sürdü. Ellerindeki çöp poşetlere topladıkları çöpleri dolduran öğrenciler çöp konteynırlarına çöpleri bırakarak etkinliği tamamladılar.

https://www.youtube.com/watch?v=PWYoUeo87mk

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.