Dolar 32,5531
Euro 34,8930
Altın 2.429,50
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 23°C

Bayburt Üniversitesi Beştepe’deki törende davetliler arasında yer aldı

Bayburt Üniversitesi Beştepe’deki törende davetliler arasında yer aldı
2 Kasım 2022 23:42 | Son Güncellenme: 2 Kasım 2022 23:43
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Spor Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Yönal ve beraberindeki öğrenciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde açılışı yapılan ‘Türk Futbol Tarihi Müzesi’nin davetlileri arasında yer aldı.

Spor camiasından önemli isimlerin davet edildiği açılış töreninde katılımcı arasında yer alan Bayburt Üniversitesi, Türk futbol tarihinin önemli  başarılarını hatırlatan eserlerin yer aldığı Müzenin açılışında bulunması, Bayburt Üniversitesinin spor camiasındaki yerinin önemine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müzeyi gezmesi esnasında özel bir ilgi gösterdiği Bayburt Üniversitesi, başarılarıyla takdir edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bayburt Üniversitesinin spor alanındaki ekol çalışmalarından söz eden Yönal, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve öğrencilere iletilmek üzere tebrik mesajı aldı. Öğrencilerle de bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün anısına formaları imzaladı.

Organizasyonda spor camiasında konuklar arasında yer almanın önemine dikkat çeken Yönal, “Spor camiasında temsil, büyük şampiyonalar dışında ancak bu tarz büyük organizasyonlarla mümkündür. Bugün çok az üniversiteye nasip olacak tarihi bir ana şahitlik ettik. Öğrencilerimiz için de unutulmaz bir deneyimdi. Spora gönül vermiş bir dünya liderinin ilgisine ve beğenilerine mazhar olmak bizler için paha biçilemez bir duyguydu. Üniversitemizi gururla temsil ettik ve Sayın Cumhurbaşkanımızdan tebrik aldık. Zatıalilerini Üniversitemize davet ettik. Umarım Sayın Cumhurbaşkanımızı Üniversitemizde misafir etme ayrıcalığını da yaşarız” dedi. 

Haber: Bayburt Üniversitesi

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.