Dolar 32,5191
Euro 34,5735
Altın 2.504,25
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Bayburt Ümit Derneği’nden Adabaşı Köyündeki okula kitap desteği

Bayburt Ümit Derneği’nden Adabaşı Köyündeki okula kitap desteği
27 Eylül 2021 21:03
A+
A-

Bayburt Ümit Derneği Adabaşı İlk ve Ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile Ümit Derneği Başkanı Nesli Kocabey ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte kitaplar kütüphanede öğrencilere hediye edildi.

Yapılan faaliyeti önemsediklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu “Çocuklarımızın okuma ihtiyacını gidermek üzere kitap bağışlayan Ümit derneği yöneticilerine dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Okullarımızın kütüphaneleri bizler için çok önemli ve ehemmiyetli. Çocuklarımızın kitaba ulaşımını kolaylaştırmak ,okuma alışkanlığı geliştirmek için yapılan bu faaliyeti çok önemsiyor ve değerli buluyoruz. Dernek başkanımız Nesli hanıma ve dernek yönetici arkadaşlarımıza okulumuza geldikleri, çocuklarımızla buluşup onları sevindirdikleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ümit Derneği Başkanı Nesli Kocabey yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ümit derneği yeni bir kuruluş başlangıçta kırtasiye ve okul ihtiyaç gereçleriyle başladık diğer faaliyetlerimize ve yardımlarımızı da devam ettiriyoruz. Köylerdeki ihtiyaç sahiplerimize ulaşmaya başladık. Aile, Çalışma ve Sosyal hizmetler il müdürümüz Kemal gümrükçü bize çok destek oluyor. İnşallah şehrimizde çok güzel şeyler başaracağız”

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.