Dolar 32,4961
Euro 34,5758
Altın 2.478,95
BİST 9.557,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 21°C
Cts 17°C

Bayburt Ülkü Ocakları Bayramı Şehit Aileleri İle Geçirdi

Bayburt Ülkü Ocakları Bayramı Şehit Aileleri İle Geçirdi
19 Temmuz 2015 11:26 | Son Güncellenme: 19 Temmuz 2015 11:27
A+
A-

Bayburt Ülkü Ocakları her zaman olduğu gibi yine bayrama şehit aileleri ziyaretiyle başladı.

Bayburt Ülkü Ocakları her zaman olduğu gibi yine bayrama şehit aileleri ziyaretiyle başladı. Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, il yöneticileri ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Şehit ailelerinin her daim kendilerinin baştacı olduğunu söyleyen Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, “Bizim görevimiz onların yanında olmaktır. Onlar vatan sağ olsun diyerek evlatlarını bu memlekete karşılıksız vermiştir.Ülkü Ocakları bu ziyaretlerini ülke genelinde gerçekleştirerek aslı görevini yapmaktadır. Şehit analarının bizler gibi milyonlarca evladı var. Onlar ki bu vatana evlatlarını şehit verdiler, bizim onları unutmamız mümkün değildir.Bu tür ziyaretlerimiz bugün olduğu gibi her daim devam edecektir.Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

1 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.