Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt Tarım Yerleşkesinde Geriye Sayım Başladı

Bayburt Tarım Yerleşkesinde Geriye Sayım Başladı
9 Kasım 2019 09:44
A+
A-

Bayburt’ta yapımı üç etap olarak planlanan Tarım Yerleşkesi Projesi kapsamındaki canlı hayvan pazarı ve kesimhane inşası devam ediyor.

40 Milyon TL maliyetli tarım yerleşkesinde öncelikli olarak canlı hayvan pazarı ve kesimhanenin 2020 yılında tamamlanarak faaliyete geçirilmesi hedefleniyor.

Tarım ve hayvancılık sektöründe il ekonomisine önemli katkı sunması beklenen tarım kompleksinin içerisinde, mezbahane, zahire pazarı, teknik alan, hayvan konaklama birimleri, paket arıtma ünitesi, dezenfeksiyon alanı, müşahede binası, büyükbaş hayvan ahırı, küçükbaş hayvan ağılı, idari bina, at ahırı, kaba yem deposu, , veteriner binası, saman satış pazarı, tahıl deposu, deri toplama merkezi, gübre toplama alanı ve antrenman parkuru bulunacak.

Havaların sıcak gittiği bu günlerde, tarım yerleşkesinin önemli bir bölümünde asfalt yapım çalışmaları devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=3qtEmbrVsLs

YORUMLAR

  1. Hasan Basri dedi ki:

    Artık tamamen gurbet olan bir Bayburtlu olarak her gün mutlaka internetten bütün yerel gazeteleri takip ediyorum. Bayburt gerçekten son dönemlerde her bakımdan gelişiyor ve modern bir şehir oluyor. Emeği geçen her kese teşekkürler. Bu arada en güzel, doyurucu içerik ve görselleri sunan Bayburt Medyayı da ayrıca kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Prof Dr. Hasan Basri Karadeniz