Dolar 32,5125
Euro 34,8067
Altın 2.427,76
BİST 9.680,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Bayburt Tanıtım Günleri Etkinliği İstanbul’da Sona Erdi

Bayburt Tanıtım Günleri Etkinliği İstanbul’da Sona Erdi
31 Aralık 2019 10:28 | Son Güncellenme: 31 Aralık 2019 14:58
A+
A-

İstanbul Yenikapı’da ilk kez Bayburtlular Federasyonu tarafından düzenlenen ve 5 gün süren Bayburt Tanıtım Günleri etkinliği sona erdi.

Türkiye’de en çok Bayburtlunun bulunduğu illerin başında gelen İstanbul’da, Bayburtlular Federasyonu’nun organize ettiği ve Bayburtluları Yenikapı’da buluşturan, Bayburt Tanıtım Günleri etkinliğinin son günüde Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Türkiye Bayburtlular Federasyonumuzun öncülüğünde vakıflarımızın, derneklerimizin, kadın kollarımızın ve Bayburt sevdalılarının organize ettiği ve ilkini gerçekleştirdiğimiz Bayburt tanıtım günleri büyük bir coşku ve hemşerilerimizin teveccühü ile 25 Aralık tarihlerinde başladı ve 29 Aralık tarihi akşamı sona erdi beş gün süren bu etkinliğimiz inşallah her yıl düzenli şekilde devam edecek.

Yurdun dört bir yanından Bayburt sevdasıyla dolu temiz yürekleriyle koşarak gelen, gerek kamu kurum kuruluşlarından, gerekse çalıştığı iş yerlerinden izinler alarak yollara düşen, özellikle Almanya ve Fransa’dan büyük bir heyacanla gelip programa katılan, her şeyin en güzeline layık olan Bayburtumuzun güzel ve yiğit insanları hepinizi kutluyor, hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bu Organizasyona canı gönülden katkılar sağlayan, emekleri ve gayretleri ile hiç unutamayacağımız İstanbul derneklerimiz, Vakıflarımız, Bayburt İl derneklerimiz, şube derneklerimiz, köy derneklerimiz, İl genel meclisi üyelerimiz, Muhtarlarımız, Sosyal medya gruplarımız, Kadın kollarımızın yanı sıra taktire şayan hanımefendiler ve kıymetli kuruluşlarımızın muhterem ve hakikatli başkanları ve kıymetli yöneticileri, gayretleriniz takdire şayan sonuçlar verdi. Bu güzel tanıtım günlerini hep birlikte gerçekleştirdik. Hepinize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Programımıza katılan saygıdeğer Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekilimiz Celal Adan Bey’e, Eski İçişleri Bakanımız Abdülkadir Aksu Bey’e, İstanbul Milletvekilimiz Emine Sare Aydın Yılmaz Hanımefendi’ye, İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Zeybek Bey’e, İstanbul Milletvekilimiz Turan Aydoğan Bey’e 26. Dönem Bayburt Milletvekilimiz Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanvekili Şahap Kavcıoğlu Bey’e, Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Şerafettin Saka Bey’e, Bahçelievler Belediye başkanı Dr. Hakan Bahadır beye, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mükerrem Kaban Bey’e, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan vekili ve İstanbul Bahçelievler Şoförler Odası Başkanı Halit Yılmaz Bey’e, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve yönetimine, Bayburt MHP İl Başkanı Bekir Kasap Bey’e, MHP MKY Üyeleri İdris Aydın Bey ve Selami Şişman Bey’e, Gökçedere belediye başkanımız Yavuz Bakır beye, Demirözü Belediye Başkanım Aslan Gürer beye, Tuzla Ak Parti İlçe Başkanı Suat Durak Bey’e, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gazimiz Selami Köksal Bey’e, İ.B.B İstaç Genel Müdürü Mustafa Canlı beye, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yrd. Kemal Uyumaz beye, Ak Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Avukat Cemal Saruhan beye, MÜSİAD Bayburt şube başkanı Erdal Şentürk başkanıma ve İş Adamlarımız desteklerini bizlerden esirgemeyen Kazım Ay, Lokman Saraç , Şeref Yazoğlu, Fazıl Çakar, Naci Çelik, Gürsoy Atlı, Şerafettin Bayram , Selami Hacı Arifoğlu, Lokman Saraç, Kaya Sarıhan, Remzi Dursun Kaya, Yüksel Aktaş , Erdoğan Ezber ve Erol Ceylan Bey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bayburt Tanıtım Günleri boyunca bizlerle birlikte olup sahne alan tüm sanatçılarımıza, yerel manada etkinliğimizle ilgili haberlerinde bizlere yer veren haber sitelerimizin ve gazetelerimizin sahiplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gün birlik günü, gün kardeşlik günüdür. Birlik ve beraberlik ölümden başka her şeyi yener. Bu vesile ile Bayburt Tanıtım Günlerinde hiç bir ikbal ve istikbal beklemeden, Bayburt için gelebilecek tüm risk ve tehlikeleri göğüsleme gayretini içerisinde taşıyan, Allah rızası için gayretlerini, desteklerini esirgemeyen siz değerli hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bayburt Tanıtım Günlerinin sonuna geldik ancak Bayburt Sevdamız bitmedi. Allah’ın izniyle en kısa zamanda iki projemizi sunmak üzere Allaha emanet olunuz aziz hemşerilerimiz. Selam ve Saygı ile…”

YORUMLAR

  1. Şahin Atamer dedi ki:

    Çok güzeldi Ama Zamanlama bu soguk havada iyi değildi