Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt Spor Başkanı Özbek’ten Sitem Dolu Açıklamalar

31 Ocak 2019 21:29 | Son Güncellenme: 13 Şubat 2019 08:59
A+
A-

Türkiye Profesyonel liglerinin yenilmeyen tek takımı Bayburt Spor Kulüp Başkanı Ersoy Özbek Bayburt Medya kameralarına sitem dolu açıklamalarda bulundu. 

3. lige çıktığı günden bu yana aradan geçen 8 yıl sonunda ilk kez büyük bir başarıyı yakalayan Bayurt sporun şampiyonluğa giderken ekonomik manada destek görmemesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getiren kulüp başkanı Özbek, “19 maçtır yenilmeyen ve 45 puanla lider olan Türkiye’nin tek takımı Bayburt spordur. Spor kanallarında en çok konuşulan bir 3. lig takımıyız. Bu başarının karşılığını maalesef göremiyoruz. Spor kanallarında Bayburt spordan bahsedildiğinde Bayburtlular olarak hepimizin koltukları kabarıyor. Ama bu başarının bir bedeli olduğu unutuluyor. Herkesin gücü gereği katkı sunmasını bekliyoruz. Hiç kimseye sermayesini getirsin bu kulübe versin demiyoruz. 8 yıl sonra önemli bir başarı yakaladık ve bunu şampiyonluk ile sonuçlandırmak istiyoruz. Bizler her gün para sıkıntısı çekmekten yorulduk artık. Her Bayburtlunun imkanı  dahilinde lütfen bu kulübe yardım etmesini bekliyoruz” dedi. 

Adabaşı köyü ilkokulu öğrencileri Bayburt spor için kumbara oluşturarak kampanya başlatmışlar. Bu fedakarlığı yapan öğrencilerimizin örnek alınmasını istiyoruz. Diğer taraftan ,taraftarlarımız bize gelerek takıma katkı sağlamak amacıyla bir hafta sonra kendi sahamızda oynayacağımız Turgutlu spor maçı için bilet bastırıp satışını sağlayalım dediler. Biletler koçan halinde ve her birisi 50 liradan satılacak. Bu bilet satış kampanyası şimdilik bir maç için uygulanacak. Eğer tutacak olursa evimizde oynayacağımız kalan maçlarımız içinde uygulanacak. Bunun haricinde hesap numarası oluşturarak Bayburtlu hemşehrilerinizden hesap numarasına da para yatırmalarını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Bayburt Spor Kulüp Başkanı Ersoy Özbek’in sitem dolu önemli ve sert mesajlarda verdiği açıklamaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

Hesap Numarası: Halk Bank- Bayburt İl Özel İdare Spor

Şube No: 0254-1600016

TR80 0001 2009 2540 0016 0001 66

https://www.youtube.com/watch?v=sKMv1cFMfFM

 

 

 

YORUMLAR

  1. yavuz dedi ki:

    kalıcı gelir olmadıktan sonra gitmez nerye kadar kanpanya

  2. atilla dedi ki:

    Hakan rümuzlu yorumcu gözünün yağını yesinler sen ne akıllı bir ademsin. Seni başkan yapsak memleketin borçları biter. Bir klavye ile 1000 kişiyi bulan sen başkan olunca milyonları bulursun.

  3. Hakan dedi ki:

    Yurtdisinda yasayan binler Bayburt`lu var. Iyi bir organize yapilirsa Avrupa`dan ciddi manada katki gelir klübe.Bayburtspor`a en az 100 euro katkida bulunabilecek en az bin kisi bulunabilir. Bu da birseydir, ki daha fazlasinin olacagina eminim. Nasil organize olacagini iyi tespit etmek gerek sadece!

  4. muhterem dedi ki:

    b,şehirlerdeki bayburtlu iş adamlarına binlerce tşkler,büyük katma değerleri olursa bir kaç yıl sonra
    bayburt 1 lige çıkar,yeterki yetkililer değerlendirsinler,tekrar tşkler,bayburt tarihdir destandır,
    yüreklerde sevdadır.,bayburt şeherdir,zira 5 bin yııllık şeher.,yani şehir,dir…
    spordada kale gibi,oyuncuları ve yönetimi tebrik ederiz,ayrıcada adabaşı bayburt grupada tşkler